Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire akadnál ki ha a barátod egy csajnak azt írná msnen hogy csók, a csaj hogy szeretlek erre a barátod, hogy énis (L)?
Nem 16vagyok..
Az a baj,hogy annyi mindent megtett értem már,meg rólam beszél mindenkinek ( mert visszahallom ),hogy esküdni mertem volna rá,hogy szeret...Nagyon nehéz,de valószínű igazatok van,beszélek vele..:/
Huuu sajnalom:(
De en is jartam mar igy,hogy a baratom msnere felmentem vagyis megkertem h menjunk fel az overe mert az enyemel gondok voltak es egy csaj olyan uzenetet hagyott neki h ajjj mennyire nagyon hianyzol meg stb stb epp csak azt nem irta oda h szeretlek..termeszetesen kerdore vontam a baratom es nem adott ra normalis valaszt ezert elakartam hagyni.Szanalambol nem kell velem lenni...mikor ezt mondtam terdelve sirva mondta el h nem tudja miert irta meg stb es h nagyon szeret..azota mar a menyasszonya vagyok ugy h nem bantam meg egy cseppet sem h akkor biztam benne csak adjon normalis valaszt es tudjatok megbeszelni.
előző vagyok. jön a baba?? úristen, talán először meg kéne nézni h kivel vállalsz gyereket, az első helyen meg a házasságnak kéne állnia! ha meg csak becsusszant, akkor gratulálok a barátodnak h felcsinált. Te meg ha eltudtad volna vetetni, jó nagy hülye v h nem tetted.
Őszintén ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!