Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas az ílyen nő?
Alap: szakítás közelében nem szexelek, vagy legalábbis védekezek.
Hallottam én is olyan pasit, amilyet a 2-es írt (kilukasztott gumival ejtette teherbe a csajt), és olyat is, hogy egy csaj tudta, csak a terhességgel tudja magához láncolni a pasit. Volt olyan aki blöffölt, hogy terhes - majd azért a biztonság kedvéért odafigyelt, hogy ezt később a megtartott pasival be is pótolja. Olyan párt is ismertem, akik közösen gondolták úgy, hogy a kapcsolatukat egy gyerekkel megmenthetik. MINDEN esetben boldogtalanság a vége. A legtöbb esetben mégis a vállásig jutnak el.
A szánalmas és nevetséges jelzők mellé oda lehet biggyeszteni azt is, hogy eredménytelen. Egy gyereket eszközként felhasználni .... gerinctelen dolog.
Velem ilyet nem tudtak volna megtenni - csak ezért nem megyek vissza egy nőhöz. Fizetem a trtásdíjat, meg egyebek, de ezzel magához láncolni engem senki sem tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!