Már nem azért. De elképesztően jól barátkozok ( csak ő neem annál több lenne. ) DE ilyen zavarban. életemben nem voltam és így beégetni magam. Szánalmas . Mit tegyek hogy még EBBŐl igen EBBŐl legyen értelem beszélgetés?
én Boldog Karácsonyt ! :)
lány Neked is! :))
én-Hogy telik egyébként a szüneted? Ha szabad kérdeznem
lány-Köszi, jól. Remélem neked is. :))
én-Fantasztikusan , de lehetne még egy plusz hét igen barátságosan fogadnám...
lány-Az biztos. :)
én-Mit gondolsz az osztályról? így hogy azért már eltelt több hónap
lány-Nagyon tetszik, és jó a hangulat. :)
én-Neked a karácsony a kedvenc ünneped? (szerény véleményem amire nem hiszem hogy kíváncsi vagy, vagy akár más nekem nem ... , de csak azért mert így elfelejtik a névnapomat :D
egyébként , ez most olyan nem tudom milyennek tűnik tőlem , hogy csak úgy irogatik össze vissza ... :D mer ugye nem nagyon beszéltem még veled (pláne élőben :D)
lány- :D
én-Na most hülyén érzem magam..na mindegy :D biztos nagyon idegesìtő lehetek :D
nem kell reagálnod semmit tudom hogy lökött vagyok :)
B.ú.é.k. !
lány-Neked is. :) (ENNYIRE KIZÖKKENTHET A SZERELEM ... ezek után nem nagyon merem megszólítani..)
Ebből nemhogy értelmes beszélgetés, de értelem beszélgetés se lesz soha :DDD
Atyaég... Hát köszi, ez valami hatlmas volt, beszartam behugyoztam :D
Aszondja: márnemmazért... de elképesztően jól barátkozom, őőőő nem ettől több lenne :DD Nem semmi vagy.
Kíváncsi lettem volna a lány fejére, de nem hiszem, hogy neki is több agya lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!