Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas ilyen kérdéseket kiírni? Mégis mit várnak?
ego növelés.
sajnos a mai világban a felszínesség a legfontosabb.
ha már fészen nem kapnak elég lájkot, akkor ide jönnek fényeztetni magukat ismeretlen kiéhezett fiúkák ajnározó szavaival.
Nem feltétlen. Sok lány szenved önbizalom hiányban. És ez köszönhető annak, hogy az utcán sem tudsz anélkül elmenni, hogy legalább 1 Pamela Andersonnal ne találkoznál, aki büszkén mutogatja magát, hogy ő aztán nő.
És a legtöbb lánynak biza nincs olyan szexi szétphotoshoppolt teste. És mivel a fiúk vizuális alkatok így az ő ingerküszöbük is nő, hogy azzal tömik a fejüket, hogy egy átlagos lányka ilyen. Ezért van, egyre inkább az, hogy alapelvárás a szőrtelen punci.
Én pl abszolút befrigidülök az ilyen szexi reklámoktól, ami azért ciki, mert most már lassan a pelenkákat is egy félmeztelen nővel akarják eladni. Egyszerűen meglátom a kis 40 kilós csajszit, amint épphogy ki nem bugyan a kis melle, szép karcsú derék, feszes bőr... és végig gondolom, hogy ehhez képes én egy selejt vagyok... és kész. Az nap már bárhogy turbékolnak nekem képtelen vagyok a szexre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!