Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szánalmas ilyen kérdéseket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szánalmas ilyen kérdéseket kiírni? Mégis mit várnak?

Figyelt kérdés
Amikor a lánykák képet raknak fel, hogy szépek-e vagy hogy melyikük a szebb. A másik meg amikor valamilyen kérdéssel kapcsolatban raknak ki képet pl a mellükről (mint az előbb) hogy jól áll-e a melltartó és világosan átlászik, hogy a nyalizások miatt tesz ki ilyet. Az a kedvenc amikor minimum C-s kosarú csaj tesz ki képet a melléről, hogy kicsi-e.
2015. jan. 25. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:

ego növelés.

sajnos a mai világban a felszínesség a legfontosabb.

ha már fészen nem kapnak elég lájkot, akkor ide jönnek fényeztetni magukat ismeretlen kiéhezett fiúkák ajnározó szavaival.

2015. jan. 25. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Jó érzéssel tölti el őket, hogy a gyakoris szűz fiúk körülugrálják őket. Aki a figyelemnek az ilyen fajtájára vágyik azon többnyire a való életben keresztülnéznek és itt a neten szeretné ezt megkapni - a fent említett formában.
2015. jan. 25. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen. Sok lány szenved önbizalom hiányban. És ez köszönhető annak, hogy az utcán sem tudsz anélkül elmenni, hogy legalább 1 Pamela Andersonnal ne találkoznál, aki büszkén mutogatja magát, hogy ő aztán nő.

És a legtöbb lánynak biza nincs olyan szexi szétphotoshoppolt teste. És mivel a fiúk vizuális alkatok így az ő ingerküszöbük is nő, hogy azzal tömik a fejüket, hogy egy átlagos lányka ilyen. Ezért van, egyre inkább az, hogy alapelvárás a szőrtelen punci.

Én pl abszolút befrigidülök az ilyen szexi reklámoktól, ami azért ciki, mert most már lassan a pelenkákat is egy félmeztelen nővel akarják eladni. Egyszerűen meglátom a kis 40 kilós csajszit, amint épphogy ki nem bugyan a kis melle, szép karcsú derék, feszes bőr... és végig gondolom, hogy ehhez képes én egy selejt vagyok... és kész. Az nap már bárhogy turbékolnak nekem képtelen vagyok a szexre. :)

2015. jan. 25. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!