Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már elég kellemetlen, nemde?
19 éves lány vagyok.
Nem volt még barátom. Legfőképpen azért nem, mert aki nekem tetszik annak nem kellek. Vagy ha éppen kellek, akkor valamit rosszul csinálok. Nem tudok kibontakozni, nem tudom eléggé elengedni magam. Pedig mindennél jobban vagyok rá.
Különleges lánynak tartom magam, de mégis valamiért csak ideig óráig keresnek, pedig ők is meglátják bennem a különleges és furcsa dolgokat.
Segítsetek nekem abban, hogy mit csinálhatnék másként?
aki nekem tetszik annak nem kellek
valoszinuleg tulertekeled magad, es a kulsod. olyanoknal probalkozz, akivel egy szinten allsz.
"Nem tudok kibontakozni, nem tudom eléggé elengedni magam. Pedig mindennél jobban vagyok rá."
Ha azon görcsölsz, hogy elengedd magad, akkor az minden lesz, csak elengedés nem. Nem ezen fog ugyan múlni a siker, de kiindulásnak jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!