Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb volna ha torolni lehetne memoriankbol a regi, foleg kellemetlen dolgokat, akarcsak a szamitogepen?
Aki nem vállalja a múltat az nem érdemli meg a jövőt sem!!!
Vallom azt, hogy minden ami történik velünk annak oka van, és a tapasztalataink útján vállunk olyan emberré aki mindig is szerettünk volna lenni.
Egy tapasztalt ember sokkal tudatosabban irányítja életét mint egy tini, ha ez elveszne, egész más szinten állna a társadalom...sokkal felelőtlenebb lenne!!!
37F
"7" pont ezt akartam írni!!! :)
37F
Ez nagyon élethelyzetfüggő dolog.Szóval akiknek azért voltak jó dolgai is és rosszak is az életben,azoknak nem feltétlenül kellene,pontosan azért,amit előttem írtak.
De például jómagam ha tehetném,az egészet kitörölném a ...-ba úgy,ahogy van.Mivel egész életemben szinte csak a sza*t kaptam,és jót alig.Pedig mindig kedves,segítőkész voltam mindenkivel világéletemben...
Megelőztetek a filmmel :))
Nem, semmit nem törölnék ki. Minden ami volt hozzáadott valamit az életemhez. Ha tapasztalatok nélkül lennék hirtelen akkor valószínű elkövetném ugyanazokat vagy a hasonló ostobaságokat és újra kéne szenvedni. Semmi értelme. Az élet egy tanulási folyamat, a lényege tűnne el egy ilyen technikával.
Nem véletlen emlékszik vissza és ajánlja mindenki a filmet amikor ilyen kérdést tesz fel valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!