Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők miért nézik le azokat a srácokat, akik számítógépen szoktak játszani?
barátom is szokott játszani a gépen de nem nézem le érte vagy valami :) mindenkinek más jön be, én pl inkább olvasok helyette, most akkor ezért is le lehetne engem nézni :)
senki se egyforma , ettől meg nem gyerekes szerintem :)
Soha nem ítéltem el ezért senkit.
Én nő vagyok, de jó magam is játszom számítógépes játékokkal. Még ma is, pedig 26 éves vagyok, mégsem érzem magam gyerekesnek:) Lövöldözős, autóversenyzős, stb. Sőt, anno idején volt, hogy haverokkal multiban játszottam.:)
Nincs ezzel semmi gond, általában azok szólják meg az ilyen embert, akik nem szeretik az ilyen fajta kikapcsolódást. Mindenki mást szeret, máshogy kapcsolódik ki, te pedig kapcsolódj úgy ki, ahogy neked tetszik.:) Bár egyébként olvasni is szeretek, de néha bizony megy a játék is.:)
Rám sem igaz. :D Én magam is szoktam játszani kikapcsolódás céljából számítógépen, vagy PS-en. :D
Ráadásul a barátom mindig valami PC-t kap ajándékba, ha olyan nap van. :D
Én azt hiszem hardcore kocka vagyok.
Szerencsémre nem online stratégiai vagy szerepjátékos, hanem COD és hasonló játékokban vagyok otthon. Csak kockaszintmérés ként, én az összeset, amivel játszottam már, át vittem a legnehezebb szinten is.Kivéve az utolsó, mert ahhoz izmosítani kell a gépen.(az most el se indul)
Aki valamiért nagyon oda van, azt épp nem érdekli mások véleménye a dologról.
Legalábbis engem nem érdekel. Ennek ellenére majdnem mindig volt barátnőm, többnyire (szerintem) szép és vékony csajok.
Szóval szummárum nincs összefüggés a kettő közt.
Miért, aki játszik a gépen néha, az nem szerethet kirándulni...?
Na meg ki az aki MINDIG a másikkal együtt csinál valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!