Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, lenéznétek a barátnőtöket, ha ilyen helyzetbe kerülne?
Figyelj ne csüggedj. Az egyetem kemény.
Nem véletlenül van akkora szórás. Majd jobban nekifekszel és menni fog.
Nem nézném le, de azért elkönyvelném, hogy nem egy nagy küzdő típus. Azért nem mondanám hogy nem okos, mert gyengébb képességű, de küzdeni képes embereket is ismerek, akik képesek voltak napi 10 órákat magolva egyetemet elvégezni.
Igazából nálam az hogy egy nő nagyon komoly teljesítményre is képes legyen egészen addig nem volt priorítás, amíg nem nősültem 34 évesen.
38F
ha nem a szorgalmával van a baj, akkor nem
ha csak bulizik és nem tanul, akkor igen
de ha hiányzik valami, ami kell a sikeres végzéshez és utána az elhelyezkedéshez, akkor azért meg kellene gondolni a dolgot...(ha nem elég okos stb., akkor később a munkahelyén hogy fog boldogulni?)
Nem az iskolától lesz valaki okos. Csak ennyit fűznék hozzá.
Magolással Is át lehet menni bármilyen tárgyból, kivéve a matekot mondjuk,amit értemk is kell.
Van egy barátnőm,neves egyetemre ment, én meg OKJ-re és ettől nem tartom őt okosabbnak.
Ma már nem a szorgalmas és tehetséges diákok járnak egyetemre,hanem akiket anyuci ,apuci betesz és fizeti a százezreket. Vagy ha az illető dolgozik mellette.
Na mindegy.
Szóval nem az iskolától lesz valaki okos és életképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!