Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, lenéznétek a barátnőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, lenéznétek a barátnőtöket, ha ilyen helyzetbe kerülne?

Figyelt kérdés
Kirúgták az egyetemről, mert nem tudott levizsgázni, újra kell felvételiznie, nem akarja feladni az álmát, de nagyon magába van zuhanva, folyton azt ismételgeti, hogy mindenkinek csalódást okoz. Látszik, hogy nem elég okos ehhez az egyetemhez és nagyon meg kell majd szenvednie vele, és akkor sem biztos, hogy sikerül neki.
2015. márc. 16. 14:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak borzasztóan szégyellem, hogy nem megy jobban és hogy ilyen buta vagyok.
2015. márc. 16. 14:28
 12/21 anonim ***** válasza:
Legyél picit optimistább, biztos menni fog, ha a kitartásod megvan akkor már fél siker :D
2015. márc. 16. 14:30
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindenki annyira odavan az egyetemekért. Csomó embert ismerek akik lediplomáztak de a szakterületükön nem kaptak munkát úgyhogy adóssággal, 3-4év felesleges tanulással beálltak kasszásnak vagy telemarketingesekhez.
2015. márc. 16. 14:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Figyelj ne csüggedj. Az egyetem kemény.

Nem véletlenül van akkora szórás. Majd jobban nekifekszel és menni fog.

2015. márc. 16. 14:34
 15/21 anonim ***** válasza:
nem érdekel van e diplomája,pénz legyen tudod :D (vicc volt ) de azért ha választani kéne inkább pénz mint végzettség :D
2015. márc. 16. 14:34
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem nézném le, de azért elkönyvelném, hogy nem egy nagy küzdő típus. Azért nem mondanám hogy nem okos, mert gyengébb képességű, de küzdeni képes embereket is ismerek, akik képesek voltak napi 10 órákat magolva egyetemet elvégezni.

Igazából nálam az hogy egy nő nagyon komoly teljesítményre is képes legyen egészen addig nem volt priorítás, amíg nem nősültem 34 évesen.

38F

2015. márc. 16. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:

ha nem a szorgalmával van a baj, akkor nem

ha csak bulizik és nem tanul, akkor igen

de ha hiányzik valami, ami kell a sikeres végzéshez és utána az elhelyezkedéshez, akkor azért meg kellene gondolni a dolgot...(ha nem elég okos stb., akkor később a munkahelyén hogy fog boldogulni?)

2015. márc. 16. 14:45
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, inkább az ellenkezőjét gondolnám.
2015. márc. 16. 14:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem az iskolától lesz valaki okos. Csak ennyit fűznék hozzá.

Magolással Is át lehet menni bármilyen tárgyból, kivéve a matekot mondjuk,amit értemk is kell.

Van egy barátnőm,neves egyetemre ment, én meg OKJ-re és ettől nem tartom őt okosabbnak.

Ma már nem a szorgalmas és tehetséges diákok járnak egyetemre,hanem akiket anyuci ,apuci betesz és fizeti a százezreket. Vagy ha az illető dolgozik mellette.

Na mindegy.

Szóval nem az iskolától lesz valaki okos és életképes.

2015. márc. 16. 16:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem nézném le, támogatnám, bármiben számíthatna rám, hiszen a barátja vagyok. Attól, h neki nehezebben menne, nekem meg nem, nem dől össze a világ, biztos van olyan, amiben ő a jobb :) Nem okoz mindenkinek csalódást, hiszen a bukás ellenére is küzdeni akar az álmaiért, még ha most kicsit magába is zuhant. Szerintem büszkék lehetnének rá az ismerősei, barátai, családja. Fel a fejjel :)
2015. márc. 16. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!