Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ti lenéznétek emiatt a barátnőtöket?!
18 éves lány vagyok. A párommal 3 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást. Minden héten nála alszok, nagyon sokat vagyunk náluk..Ő már 3hét után bemutatott a családjának nagyon jó a kapcsolatom velük is.
Tudni kell, hogy ők azért elég jól állnak anyagilag, szép ház, márkás ruhák stbstb.:)
Mi pedig nem annyira...házunk is igen csunyácska már, a szobámon kívül nem túl szép..Eddig nem is hozta fel nagyon a témát a barátom hogy elakar jönni, de most bejelentette hogy hétvégén elakar jönni..
Félek, hogy mit fog gondolni rólam így hogy meglátja milyen körülmények között élünk...:(
Egyébként meg én is jól öltözök, meg divatosan,és ápolt vagyok, mindenki aztgondolja rólam hogy jók az anyagi körülményeim...
Kérdésem az lenne hogy FIUK ti lenéznétek a barátnőtöket ha kiderülne hogy nem áll túl jól anyagilag?!
Nálam pont fordítva volt anno a barátném szép nagy házba mi meg a puttó prosztó lakásban, olyan szomszédokkal akik széklettel dobálóznak (és tényleg!), 7en alszanak egy szobában meg félhalott nyugdíjasok.
De hát ez van ha az ember prolinak születik.
Persze mindig megvan a tisztaság!
Ápoltak vagyunk, csak nincs sok pénzünk..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!