Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, Ti lenéznétek emiatt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti lenéznétek emiatt a barátnőtöket?!

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. A párommal 3 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást. Minden héten nála alszok, nagyon sokat vagyunk náluk..Ő már 3hét után bemutatott a családjának nagyon jó a kapcsolatom velük is.

Tudni kell, hogy ők azért elég jól állnak anyagilag, szép ház, márkás ruhák stbstb.:)

Mi pedig nem annyira...házunk is igen csunyácska már, a szobámon kívül nem túl szép..Eddig nem is hozta fel nagyon a témát a barátom hogy elakar jönni, de most bejelentette hogy hétvégén elakar jönni..

Félek, hogy mit fog gondolni rólam így hogy meglátja milyen körülmények között élünk...:(

Egyébként meg én is jól öltözök, meg divatosan,és ápolt vagyok, mindenki aztgondolja rólam hogy jók az anyagi körülményeim...

Kérdésem az lenne hogy FIUK ti lenéznétek a barátnőtöket ha kiderülne hogy nem áll túl jól anyagilag?!

#fiú #ház #barátnő #anyagi heyzet #lenéznétek
2014. nov. 11. 20:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ő nagyon jó szívű egyébként, a baráti között is van aki nem annyira jó módú és sose nézte le, sőt inkább segített nekik pénzben vagy bármiben ha kellett.:)
2014. nov. 11. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak a nagyon sznobok akadnak fenn ezen, egyébként egy normális ember, még ha nem is a párod vagy barátod nem néz le emiatt. Te vagy a lényeg nem a házad:D
2014. nov. 11. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret téged, nem fog lenézni, ebben egészen biztos vagyok, mi férfiak teljesen másképp kezeljük az anyagiakat. Amúgy fordított esetben (szegény férfi, tehetősebb nő) már inkább valószínűbb a lenézés esete.
2014. nov. 11. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!