Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz kapcsolat, vagy hajlékta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz kapcsolat, vagy hajléktalanság?

Figyelt kérdés

Melyiket választanád, ha csak ez a két lehetőséged lenne?

Csak én érzem rettentő betegesnek, hogy az oldalon a válaszolók nagyrésze nekem a hajléktalanságot tanácsolta, mert ott nem terrorizálnak lelkileg, de arra meg, hogy még meg is erőszakolnak, megkaptam, hogy naiv vagyok.

2015. márc. 15. 19:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Rossz kapcsolat. De ha legalább csinos vagy, keresnék egy rendes srácot, akinél lakhatsz szexért cserébe. Tutira van ilyen, én pl. simán bevállalnék egy csinos csajt ilyen feltételekkel.
2015. márc. 15. 19:56
 12/29 A kérdező kommentje:
Már ott vagyok, nem jutottam vele előbbre
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkinek sem a használati tárgya lenni. Mert az a szex nem kettőnkről szólna, hanem arról, hogy tárgyként használnak
 14/29 anonim ***** válasza:

Mi az a sok, amit be kell fizetni? Ha elköltözöl, kiveszel egy olcsóbb szobát, akkor csak annak a díját kell fizetned. Ha dolgozol, szerintem megoldható.

Egyik ismerősöm egyedül él albérletben minimálbérből és ha nem is nagy lábon, de eléldegél.

2015. márc. 15. 19:57
 15/29 anonim ***** válasza:
3.megoldas: Költözz hozzám, nem kell cserébe szex, ha nem akarod :) Szépen főzöl, néha sütsz valami sütit, és nagyon jó barátok leszünk.:)
2015. márc. 15. 19:59
 16/29 A kérdező kommentje:
Jól hangzik, de te sem gondolod komolyan
2015. márc. 15. 20:00
 17/29 anonim ***** válasza:
Esetleg menj el dolgozni. Vagy ez fel se merült?
2015. márc. 15. 20:04
 18/29 A kérdező kommentje:
Dolgozom, írtam.
2015. márc. 15. 20:04
 19/29 anonim ***** válasza:
Akkor élj szerényebben. Egy kis szobát minimálbérből is ki lehet bérelni.
2015. márc. 15. 20:05
 20/29 anonim ***** válasza:
Hogyan élsz jelenleg? SZerényebbre kell váltani. Elhiszem hogy nincs sok kedved a luxus után amit a pasiddal megszoktál...
2015. márc. 15. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!