Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolat, vagy hajléktalanság?
Figyelt kérdés
Melyiket választanád, ha csak ez a két lehetőséged lenne?
Csak én érzem rettentő betegesnek, hogy az oldalon a válaszolók nagyrésze nekem a hajléktalanságot tanácsolta, mert ott nem terrorizálnak lelkileg, de arra meg, hogy még meg is erőszakolnak, megkaptam, hogy naiv vagyok.
2015. márc. 15. 19:46
11/29 anonim válasza:
Rossz kapcsolat. De ha legalább csinos vagy, keresnék egy rendes srácot, akinél lakhatsz szexért cserébe. Tutira van ilyen, én pl. simán bevállalnék egy csinos csajt ilyen feltételekkel.
12/29 A kérdező kommentje:
Már ott vagyok, nem jutottam vele előbbre
2015. márc. 15. 19:56
13/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkinek sem a használati tárgya lenni. Mert az a szex nem kettőnkről szólna, hanem arról, hogy tárgyként használnak
2015. márc. 15. 19:56
14/29 anonim válasza:
Mi az a sok, amit be kell fizetni? Ha elköltözöl, kiveszel egy olcsóbb szobát, akkor csak annak a díját kell fizetned. Ha dolgozol, szerintem megoldható.
Egyik ismerősöm egyedül él albérletben minimálbérből és ha nem is nagy lábon, de eléldegél.
15/29 anonim válasza:
3.megoldas: Költözz hozzám, nem kell cserébe szex, ha nem akarod :) Szépen főzöl, néha sütsz valami sütit, és nagyon jó barátok leszünk.:)
16/29 A kérdező kommentje:
Jól hangzik, de te sem gondolod komolyan
2015. márc. 15. 20:00
17/29 anonim válasza:
Esetleg menj el dolgozni. Vagy ez fel se merült?
18/29 A kérdező kommentje:
Dolgozom, írtam.
2015. márc. 15. 20:04
19/29 anonim válasza:
Akkor élj szerényebben. Egy kis szobát minimálbérből is ki lehet bérelni.
20/29 anonim válasza:
Hogyan élsz jelenleg? SZerényebbre kell váltani. Elhiszem hogy nincs sok kedved a luxus után amit a pasiddal megszoktál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!