Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolat, vagy hajléktalanság?
Figyelt kérdés
Melyiket választanád, ha csak ez a két lehetőséged lenne?
Csak én érzem rettentő betegesnek, hogy az oldalon a válaszolók nagyrésze nekem a hajléktalanságot tanácsolta, mert ott nem terrorizálnak lelkileg, de arra meg, hogy még meg is erőszakolnak, megkaptam, hogy naiv vagyok.
2015. márc. 15. 19:46
1/29 anonim válasza:
rossz kapcsolat, aki a másikat mondja az hülye.
Lenne pár napig hajléktalan...
3/29 anonim válasza:
Kilépnék a kapcsolatból, és élném tovább az életemet. Hajléktalan biztos, hogy nem lennék, ezért tanultam annyi éven át az egyetemen. Hála Istennek, jól fizető állásom van, amit úgy szeretek, mintha a hobbim lenne.
28/F
4/29 anonim válasza:
Barátok stb??? Amúgy hajléktalanság.
5/29 A kérdező kommentje:
Csak ez a két verzió van, utolsó. Sajna nem volt mindenkinek lehetősége egyetemet végezni.
2015. márc. 15. 19:50
6/29 A kérdező kommentje:
Nincsenek, csak olyanok, akik kihasználnának. Ideiglenes lakhatás szexért meg ilyenek
2015. márc. 15. 19:50
7/29 anonim válasza:
Én a rossz kapcsolatot mondom.
A híd alatt éhen fagyni sem kellemesebb, mint otthon ordítozni, tányért dobálni.
30/N
8/29 anonim válasza:
Mondanám hogy lakj nálunk de nem férnél el, és idegen vagy. :D Nulla sporólt pénz?
9/29 A kérdező kommentje:
Dolgozom, és mire befizetek mindent, mínuszban vagyok. Szegény családból származom, és apukám lenyúlta amit a nagyszüleim spóroltak nekem
2015. márc. 15. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!