Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs hapsija vagy meg csalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs hapsija vagy meg csalni akarja?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk mondta van fiúja , nem írtam neki vissza. Erre azt írta "jó látóm nem szeretnél , vissza írni rendben nem is zavarlak". Beszélgetünk tovább majd el kezdet célozgatni. Holnap egyedül lesz otthon egész nap unatkozni fog. Mondtam neki segíthetek rajta. Meg is beszéltünk egy találkozott. Szerintetek lehet fiúja vagy meg csalni akarja?

2015. márc. 13. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha azt mondta, hogy van barátja, akkor egy oltári nagy ribi. Tudom, hogy feleslegesen mondom ezt, de ne menj bele : D Találsz majd olyat is, akinek van akár minimális gerince is.
2015. márc. 13. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy azt tudom elképzelni, hogy először lepattintani akart a "van barátom" dumával (ami nem is igaz), csak később már jobban megkedvelt és mégis találkozna, vagy pedig tényleg van párja, csak időközben megtetszettél neki és akár meg is csalná a párját.

De az is lehet, hogy csak szórakozik kicsit veled és amúgy semmit nem is akar tőled...

2015. márc. 13. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ebből még akármi is lehet. Ne hagyd ki.
2015. márc. 13. 20:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát el már mondta hogy volt 2 fiúja egyszerre , hogy nem valami nagy szám... :) Nekem nem is kell de arra tökéletes :D
2015. márc. 13. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Oh, hát akkor simán benne lesz veled úgy, hogy barátja van egyébként. Ha csak szexre kell, akkor használd ki az alkalmat, végül is ő is akarja...
2015. márc. 13. 21:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy-két patront megér.

De semmi érzelem, ha jót akarsz magadnak sógor.

2015. márc. 13. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!