Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség meg fogom csalni?
Nagyon friss a kapcsolatunk a barátommal de másik városban lakik és nagyon ritkán tudunk találkozni és azt vettem észre, hogy késztetést érzek, hogy itt beszélgessek meg flörtöljek srácokkal és mindig le kell magam állítani.
Szeretem a barátom, de ez így nagyin nehéz, mit csináljak?
Csald meg.
Nem gáz.
Biztosan vannak akik azt mondják, hogy hú ezt nem szabad, de csak azért, mert nekik nincs ilyesmire lehetőségük, adottságuk. A szexualitást túlértékelik, és kiegyensúlyozatlanul, elfojtva élnek.
Egy megcsalás a nevének tulajdonított dolgok miatt hangzik ilyen kegyetlen durva dolognak.
Beszélj vele erről, s szakítsatok.
Realizálj. Tervezz.
Nekem is voltak ilyen érzéseim s nem csak szeretet hiány válthatja ki.
18F
Bolond vagy négyes...
Basszunk félre mindenkivel akivel lehetőségünk van mert királyok vagyunk, és csak a nyomorékok nem csalják meg a párjukat mert nincs lehetőségük? Kösd fel magad az első fára!
Ha nem bírod, mond meg neki, alkalmatlan vagy távkapcsolatra félsz hogy megcsalnád, és inkább hagyjátok ezt
Nem megcsalni kell, hanem beszélni vele, ha nem juttok közös szóra, akkor be kell fejezni a kapcsolatot. Tiszteletet add meg neki ettől függetlenül, hogy tisztázod a dolgokat.
Én szakítottam már így, hiába szerelmes volta, de ha nem megy, akkor nem kell erőltetni, mert feltételezem, hogy ez a barátodnak sem jó.
Hát igen,a távolság képes erre...
Ezért nem jó a távkapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!