Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség meg fogom csalni?

Figyelt kérdés

Nagyon friss a kapcsolatunk a barátommal de másik városban lakik és nagyon ritkán tudunk találkozni és azt vettem észre, hogy késztetést érzek, hogy itt beszélgessek meg flörtöljek srácokkal és mindig le kell magam állítani.

Szeretem a barátom, de ez így nagyin nehéz, mit csináljak?

2015. jan. 18. 15:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem szereted.
2015. jan. 18. 15:51
 2/11 anonim ***** válasza:
csald meg :)
2015. jan. 18. 15:51
 3/11 A kérdező kommentje:
de, szeretem, csak nagyon szeretethiányom van és nem kapom meg tőle azt, amire szükségem van, mindig én alkalmazkodom hozzá
2015. jan. 18. 15:52
 4/11 anonim ***** válasza:
3%

Csald meg.

Nem gáz.

Biztosan vannak akik azt mondják, hogy hú ezt nem szabad, de csak azért, mert nekik nincs ilyesmire lehetőségük, adottságuk. A szexualitást túlértékelik, és kiegyensúlyozatlanul, elfojtva élnek.

2015. jan. 18. 15:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2015. jan. 18. 15:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem megcsalni akarom és nem félredugni, hanem egy olyan barátot, aki több időt akar velem tölteni és jobban érezteti, hogy szeret :(
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy megcsalás a nevének tulajdonított dolgok miatt hangzik ilyen kegyetlen durva dolognak.

Beszélj vele erről, s szakítsatok.

Realizálj. Tervezz.

Nekem is voltak ilyen érzéseim s nem csak szeretet hiány válthatja ki.

18F

8/11 anonim ***** válasza:
100%

Bolond vagy négyes...

Basszunk félre mindenkivel akivel lehetőségünk van mert királyok vagyunk, és csak a nyomorékok nem csalják meg a párjukat mert nincs lehetőségük? Kösd fel magad az első fára!

Ha nem bírod, mond meg neki, alkalmatlan vagy távkapcsolatra félsz hogy megcsalnád, és inkább hagyjátok ezt

9/11 anonim ***** válasza:

Nem megcsalni kell, hanem beszélni vele, ha nem juttok közös szóra, akkor be kell fejezni a kapcsolatot. Tiszteletet add meg neki ettől függetlenül, hogy tisztázod a dolgokat.

Én szakítottam már így, hiába szerelmes volta, de ha nem megy, akkor nem kell erőltetni, mert feltételezem, hogy ez a barátodnak sem jó.

2015. jan. 18. 15:59
 10/11 anonim válasza:

Hát igen,a távolság képes erre...

Ezért nem jó a távkapcsolat

2015. jan. 18. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!