Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás. Mi a különbség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás. Mi a különbség? Vélemények? L

Figyelt kérdés
Van különbség a között, hogy valaki a pillanat hevében csalja meg a párját, vagy hogy az egészet megtervezi előre? Kifejtené valaki?
2015. márc. 13. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi ennek a számnak a címe ami ebben a videoban van 0:45-1:17-ig?

https://www.youtube.com/watch?v=poaEVLFMJws

Elnézést, hogy kérdést teszek fel egy másik kérdésben ráadásul rossz kategóriában, de ahogy elnéztem az oldalt, ebbe a kategóriába érkeznek leghamarabb a válaszok.

2015. márc. 13. 19:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert ha tervezi, akkor vacillál, agyal a másik illetőn ki tudja, hogy mióta? Róla fantáziál gondolom, nemde?

Minek pont itt keresed? /Paul Oakenfold ft. Brittany Murphy - Faster Kill Pussycat/

2015. márc. 13. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen van, ahogy a hirtelen felindulásból elkövetett és az előre eltervezett módon történő emberölés között is. A különbség a kettő között, hogy az előbbinél az illető nem gondol a következményekre, míg az utóbbinál teljesen tisztában van velük. A hirtelen felindulásnál nincs választási lehetőség, csak a célorientáció, a másiknál egészen a megcsalás pillanatáig ott a lehetőség, hogy abbahagyja az illető. Nem arról van szó, hogy az egyik jó a másik meg rossz, mindegyik rossz, csupán a helytelenség súlya a változó, a hirtelen hogy úgy mondjam "kevésbé megbocsájthatatlan".

Logika gyerekek, látom még mindig nincs. Semmi baj.

2015. márc. 13. 19:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert itt válaszolnak a leghamarabb és a legtöbben. Megkérdeztem a zene kategóriában is, csakhogy ott nem válaszoltak. Egyébként köszönöm :) Biztos,hogy Te vagy a legjobb emberem :)
2015. márc. 13. 19:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Mivel a büntető törvénykönyv szerint van különbség a hirtelen felindulásból elkövetett emberölés, meg az előre megtervezett között, így sztem itt is van különbség. Utóbbi asszem több év börtönnel jár, és próbálták ezt magyarázni nekem, de nem sok sikerrel, majd felteszem a kérdést a jog témakörben, ott több sikerrel járunk talán. :)
2015. márc. 14. 07:48
 16/16 anonim ***** válasza:
13: bocsi, h leírtam ua-t kb., most vettem észre, bár a miértjét nem tudtam én megmondani. :)
2015. márc. 14. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!