Mi a különbség a Stokke Xplory v1 és a V2 között? Vélemények a babakocsiról?
Ha megnezed a videojat, akkora eloben is, tehat nem keves helyet foglal el, de nagyobb autoban siman elfer. Ugyis latod a boltban. En eloszor maxi cosit akartam venni, epp a strapabirosaga miatt, ennek a kinezete tetszett es a sok egyeb extraja es az dontott, hogy kisebb helyen elfer, mint a maxi cosi. Nekunk nagy a csomagtartonk es annak a felet foglalja el kb.
Ami hianyzik rola, az hogy egyedi a fogoja es nincs rajta akaszto es bevasarlaskor nincs hova akasztani a sok szatyrot. Igaz, ott a taska, ami valiban nagyon nagy es sok minden elfer, de a kampo hianyzik. En most vettem hozza Lässig tepozaras kampot, de meg nem akasztottam ra, elmeletileg jo lesz.
Mi is ilyet vettünk. 7 hónapig használtuk, utána eladtam az egyik barátnőmnek, és vettem egy Peg Perego Book Plust helyette.
A babakocsi nagyon kicsi, a fiamnak már nem volt kényelmes, ez volt az egyik ok.
A másik, hogy mint az első válaszadó is írta, a babakocsival nehezebb terepen nem lehet közlekedni. Egyszer próbáltunk macskaköves úton menni, a gyerek 10 perc után hányt.
Utólag bánom, hogy megvettük, 100000Ft-ot buktunk rajta. Az ára, és a tudása nem egyenesen arányosan nő, az egyszer biztos.
Ha szépen aszfaltozott bevásárló utcákra szánod, arra tökéletesen megfelel.
Viszont ha napi szinten akarod használni, úgy, hogy a gyereknek is kényelmes legyen, akkor semmiképpen ne ezt válaszd, rengeteg, klasszisokkal jobb babakocsi létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!