Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megcsókolt egy barátom, pedig van pasim?
Figyelt kérdés
Van egy pár elég közeli barátom, akikkel nagyon közvetlen a viszonyom, nem csak fiúk lányok is. Sokat lógunk együtt. De az egyik ilyen barátom megcsókolt múltkor, azt mondta nem akar semmit tőlem csak barátként tekint rám szimplán jól esett neki, és én is ugyan így gondolom, azóta sem változott semmi, kicsit sem furcsa semmi és én nem igazán érzem azt hogy megcsaltam volna a páromat, de tudom, hogy nagyon kiakadna ha elmondanám neki. Nem tudom mit kéne tennem. Fordított esetben én megbocsátanék neki, sőt nem is haragudnék egyáltalán, nálam van olyan fogalom hogy baráti csók.
Szerintetek?
20/L
2015. márc. 13. 13:06
11/11 anonim válasza:
Adhatnál párat a farkamra is, elvégre nálad belefér. Aztán barátilag megduglak, jó? Persze csak ha nem vagy retek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!