Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátom megcsókolt és most nem tudom hogy mi van köztünk? Többet szeretnék, de vajon fél hogy elveszíthet e? Mi lehet?
Tudod nekem a bizalom és a belső a fontos. Nem a kor.
Biztos nagyon idős és tapasztalt lehetsz ha ilyen korrekt és velős választ adtál! :P
idősnek idős és láttam ezt azt.
te magad írod hogy azóta mozdultatok egymásra mióta pletykáltak rólatok. én úgy értelmezem hogy 2 tökunatkozó ismerős vagytok és szimplán úgy alakult a szitú hogy hát akkor menjünk már együtt ide oda hamár téma vagyunk.mint amikor unalmukban abba szeretnek bele a lányok aki éppen kéznél van így vagy úgy.
lelkileg elég gyerek mert nem tudott mit kezdeni azzal hogy a szájrapusziból nem lett szenvedélyes smár és orgia mint a filmakban. a programja kidobta az error-t.te meg szinte úszol az árral-0 reakció,0 gesztus,0 sorsalakítás-annyira passzív vagy hogy az se tűnne fel ha 4 benga négerrel állítana be hogy most parti lesz:fapofában viszonyulnál a helyzethez hogy akkor ez van.
"ma meg kerül. Facebookon sem ír. Pedig minden nap beszélni szoktunk. Nem is hívott. Semmi érdeklődés. Szerintetek mi lehet a probléma? "
Az a problémája, hogy egy döntésképtelen kis hülye gyerek, semmi több. Ráadásul ez a nem hív, nem ír nem keres, teljesen egy 14 éves gyerek szintje, de komolyan....
Keress olyat aki nem ilyen óvodás módon viselkedik.
És ezt most nem azért mondom mert fiatalabb, hanem mert úgy viselkedik...
Nincs bajom a fiatalabb srácokkal. Ami azt illeti 3 évvel fiatalabb a férjem:) Tehát nem ez a gondom. Hanem a srác viselkedése, ami szánalmas és gyerekes...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!