Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókolt az egyik fiú barátom. Most ezek után hogy viszonyuljak hozzá?

Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kevés info ahhoz,hogy valaki is okosat tudjon mondani.. :)

Mióta vagytok barátok?

Hol / mikor csókolt meg?

Te tudod,hogy ez mit váltott ki benned..

2015. febr. 15. 18:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Két éve ismerem és hetente párszor találkozunk.Amikor elbúcsúztunk egymástól, akkor csókolt meg.
2015. febr. 15. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Szóba se állj vele és kerüld.
2015. febr. 15. 18:46
 4/8 TheDonut válasza:

1. Ha te is fiú vagy, akkor veresd el :D (ezért éri meg kirakni a nemet.)

2. Ha viszont lány vagy, akkor kérdezd meg tőle, hogy hog érez irántad, mióta van ez, miért nem közölte.. satöbbi. Viszonyulás szempontjából én pénteken vallottam be egy lánynak, hogy tetszik, és azt mondja, hogy ő úgy fogja föl, hogy én nem tehetek róla. A szerelem/tetszés csak úgy jön, nem tud az ember mit kezdeni vele. Szóva semmiképp se haragudj rá. Ha nagyon zavar, tarts vele egy kis távolságot, DE mindenképp beszéld meg vele a dolgot.. Egy fiúnak (legalább is az én belátásom szerint) a legszörnyebb, ha ilyenek után elmenekül a lány.

15/F

2015. febr. 15. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Majdnem mindenben egyetértek 4-essel, jó válasz.

Annyit javítanék ,hogy szerintem távolságot se tarts, mert az is érzékenyen érintené őt, és nem hiszem hogy azt érdemli.

Ha akarsz tőle többet akkor egyértelmű, ha esetleg nem, akkor se kell emiatt szünetet, távolságot tartani. Bízd rá a dolgot. Ha ő elég erős ahhoz, hogy a történtek ellenére folytassátok a jó baráti kapcsolatot, akkor folytassátok. Ezt ő tudja eldönteni magában, hogy működik-e úgy.

Tényleg ne ess abba a hibába, hogy bünteted emiatt. Nem tehet róla, ezek nem fejben dőlnek el.

2015. febr. 15. 22:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem fogom kerülni őt, de nem tudom, hogy szerelemből adta -e, vagy csak véletlen volt.Nem mondott semmit, mikor kérdeztem.
2015. febr. 16. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát azért legalább beszéljetek róla. Ezt csak ő tudja megmondani.
2015. febr. 18. 18:53
 8/8 A kérdező kommentje:
De értetlen, ma meg teljesen úgy viselkedett, mint aki nem normális: végig lesütötte a szemét, nem adott még szájra puszit sem, meg sem szólalt.Azt hiszem, feladom, már nem tudok mit kezdeni vele.:(
2015. febr. 18. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!