Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókolt az egyik fiú barátom. Most ezek után hogy viszonyuljak hozzá?
Szerintem ez kevés info ahhoz,hogy valaki is okosat tudjon mondani.. :)
Mióta vagytok barátok?
Hol / mikor csókolt meg?
Te tudod,hogy ez mit váltott ki benned..
1. Ha te is fiú vagy, akkor veresd el :D (ezért éri meg kirakni a nemet.)
2. Ha viszont lány vagy, akkor kérdezd meg tőle, hogy hog érez irántad, mióta van ez, miért nem közölte.. satöbbi. Viszonyulás szempontjából én pénteken vallottam be egy lánynak, hogy tetszik, és azt mondja, hogy ő úgy fogja föl, hogy én nem tehetek róla. A szerelem/tetszés csak úgy jön, nem tud az ember mit kezdeni vele. Szóva semmiképp se haragudj rá. Ha nagyon zavar, tarts vele egy kis távolságot, DE mindenképp beszéld meg vele a dolgot.. Egy fiúnak (legalább is az én belátásom szerint) a legszörnyebb, ha ilyenek után elmenekül a lány.
15/F
Majdnem mindenben egyetértek 4-essel, jó válasz.
Annyit javítanék ,hogy szerintem távolságot se tarts, mert az is érzékenyen érintené őt, és nem hiszem hogy azt érdemli.
Ha akarsz tőle többet akkor egyértelmű, ha esetleg nem, akkor se kell emiatt szünetet, távolságot tartani. Bízd rá a dolgot. Ha ő elég erős ahhoz, hogy a történtek ellenére folytassátok a jó baráti kapcsolatot, akkor folytassátok. Ezt ő tudja eldönteni magában, hogy működik-e úgy.
Tényleg ne ess abba a hibába, hogy bünteted emiatt. Nem tehet róla, ezek nem fejben dőlnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!