Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert jo a baratomnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert jo a baratomnak hogy igy viselkedik velem? (lent)

Figyelt kérdés
2 eve vagyunk egyutt, illetve lassan 2 eve egyutt is elunk. Mindig erzekeny tipus voltam, foleg mielott megjon, azaz ez a par nap a kritikus. Most pakolasztam a polcon, es a kezembe akadt egy pluss amit a nagymamamtol kaptam tavaly a diplomaosztomra, pedig csak jovore lesz. Erre mondtam ennek a fatoku hulye baratomnak hogy anya szerint azert adta korabban mert felt, hogy nem eli meg. Erre mondta hogy szerinte is. En ezen elpityeredtem magam (mint most is) mert nagyon szeretem a nagyszuleimet, es belegondolni is borzaszto, hogy egyszer nem lesznek. Ez nem normalis dolog?? Erre kozolte hogy nem szereti az embereket akik sokat sirnak (mar mondta parszor, emiatt lelketlennek es erzeketlennek tartom...) Tegnap nagyon felidegesitettek, es akkor is sikerult elsirnom magam, o ott se volt(!) de felemlegeti hogy minek mindig bombolni? Komolyan, most elaludt legszivesebben tokonrugnam hogy neki is fajjon kicsit! Ja es mivel szeretem ezt az idiotat, miutan kicsit megnyugodtam o meg epp felebredt, odabujtam hogy adjon egy puszit, morgott, mondta hogy nincs es elfordult! Mindezt azert mert erzekeny vagyok! Bocsi az indulatos irasert, a tokon rugas velemenyem szerint meg mindig jarna neki!
2015. márc. 12. 22:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ó ő nem ert felre semmit.. :) Most pl jo az agyban, szepen alszik! (vicc, nincs gond a szexualis eletunkkel)
2015. márc. 12. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
De most az alapjan szereted hogy neha neha rendes veled ( bar nem tudom mikor hogy..) de mikor valami baj van meg nincs is ott de ha meg igen az a baja hogy neked bajod van? :/
2015. márc. 12. 22:51
 13/15 A kérdező kommentje:
Na ezt nem ertem en se :( Forditott esetben mindig tamogatom ha valami baja van... De ez nem kolcsonos sajnos :(
2015. márc. 12. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Na. Te olyan lany vagy,akinek egy ilyen ferfi nem tudja megadni azt,amit akar. En is ilyen vagyok es voltam en is ilyen kapcsolatban. De nem eri meg. Veget kell vetni a kapcsolatnak,mar nem csak azert mert nem eleg neked a pasi, es ahelyett,hogy tamogatna mindenben,inkabb csak lehuz megjobban a godorbe,hanem azert is,mert altalaban az ilyen ferfiaknal a hatterben komoly lelki serelmek allnak. Es tapasztalatbol mondom,hogy te aztan hiaba akarnal a tamasza lenni es "meggyogyitani", nem fogod tudni megvaltani a vilagot,fogadd el.

Neked olyan ferfi kell,aki szeret, tamogat, aki igazi ferfi. Nem pedig egy ilyen kisp*cs,aki azert se**fej veled,mert elsirod magad. Es nem,nem erdekel,hogy "nem szabad ilyeneket mondani egy ferfinak" ,mert ferfinak nem is mondanam! ;)

Szanalmas es gyenge dolognak tartom ezt. Ez olyan,hogy fekszik egy ember a foldon es te meg rugjal meg bele egy parat.

2015. márc. 13. 09:46
 15/15 anonim válasza:

Te aztán tényleg érzékeny lány vagy...

Én is nagyon szeretem nagymamám azért a plüss állatos dologgal együtt tudok érezni.Bár őszintén megvallva engem is zavarna ha folyton bőgne a csajom (bocs).

2015. márc. 13. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!