Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a barátomnak, vagy akkor vége lenne?
Pedig ezt a fiút már nem szereted, és, ha 3 hónap alatt kiszerettél belőle, sosem szeretted igazán.
Szerintem azért akarsz vele maradni, mert fél a változástól, egy biztos pont az életedben.... de ez a kapcsolat előbb-utóbb véget ér, ha ilyen könnyen ellaposodtak az érzelmek.
Nem a 3 hónap miatt szerettél ki belőle, ez csak kicsit felgyorsította a folyamatot. Én 7 hónapja nem láttam a páromat, beszélni sem tudunk, csak kétnaponta egy kicsit... mégis ugyanúgy lángol a szerelmem iránta.
Mióta vagytok együtt?
Ha jól értem szereted őt, csak most nem vagy szerelmes.
Szerintem nem lehet örökké szerelmes az ember ezt felváltja a szeretet érzése. Csak nálad ez azért lett így, mert távol voltál tőle.
Szerintem inkább azt beszéld meg vele, hogy hiányzik neked. Nagyon keveset vagytok együtt és ezen változtatni.
Akkor meg pont ezt mond el neki! Nekem ez esetben lenne ötletem, hogyan "szerezzelek" vissza, illetve hogyan gyújtsam be ismét azt a kialudt lángot!
Szerintem Ő is így fogja gondolni, ha mindezt elmondod neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!