Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert jo a baratomnak hogy igy viselkedik velem? (lent)
Figyelt kérdés
2 eve vagyunk egyutt, illetve lassan 2 eve egyutt is elunk. Mindig erzekeny tipus voltam, foleg mielott megjon, azaz ez a par nap a kritikus. Most pakolasztam a polcon, es a kezembe akadt egy pluss amit a nagymamamtol kaptam tavaly a diplomaosztomra, pedig csak jovore lesz. Erre mondtam ennek a fatoku hulye baratomnak hogy anya szerint azert adta korabban mert felt, hogy nem eli meg. Erre mondta hogy szerinte is. En ezen elpityeredtem magam (mint most is) mert nagyon szeretem a nagyszuleimet, es belegondolni is borzaszto, hogy egyszer nem lesznek. Ez nem normalis dolog?? Erre kozolte hogy nem szereti az embereket akik sokat sirnak (mar mondta parszor, emiatt lelketlennek es erzeketlennek tartom...) Tegnap nagyon felidegesitettek, es akkor is sikerult elsirnom magam, o ott se volt(!) de felemlegeti hogy minek mindig bombolni? Komolyan, most elaludt legszivesebben tokonrugnam hogy neki is fajjon kicsit! Ja es mivel szeretem ezt az idiotat, miutan kicsit megnyugodtam o meg epp felebredt, odabujtam hogy adjon egy puszit, morgott, mondta hogy nincs es elfordult! Mindezt azert mert erzekeny vagyok! Bocsi az indulatos irasert, a tokon rugas velemenyem szerint meg mindig jarna neki!2015. márc. 12. 22:33
1/15 anonim válasza:
Neked miért jó, hogy vele vagy???
2/15 anonim válasza:
Én utalom ezeket a rohadekokat akik igy bannak egy lannyal... Foleg az erzekenyekel... En nagyon vigyaznek egy ilyen lanyra nemhogy még megbantsam.... Beszeld meg vagy hagyd ott ha mindig ilye mert a vegen te leszel depis a sok sertestol es attol hogy igy banik veled..
3/15 A kérdező kommentje:
Annyi az oka hogy szeretem... Se tobb, se kevesebb. Csak ilyenkor nem ertem mit vetettem ellene, fel tudnek robbanni!
2015. márc. 12. 22:37
4/15 anonim válasza:
"fatoku hulye baratomnak". Egyszer írna, mondana ilyet rólam egy nő, többet sem lenne a barátnőm. :)
És arra nem gondoltál, hogy valami régi trauma miatt nem szereti a síró, elérzékenyülő embereket? Elrejti az érzéseit, de tudod, egy férfi lelkéhez az utat csak kevés nő ismeri. Sokkal komplikáltabbak vagyunk, mint a nők.
Mondjuk a pasid nem tett semmi sértőt szerintem.
5/15 anonim válasza:
A tökönrúgás szerintem is járna neki. Inkább vígasztalnia kellett volna, hogy ne sírj.
6/15 anonim válasza:
22:37
Ha erte volna is trauma... Azt egy lanyon kell levezetni? Foleg a baratnoje? Hat szerintem nagyon nem! Es szerintem igen is tett serto dolgokat, ami lehet a te szemedben nem az de egy lany szemeben nagyon rosszul esik..
7/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy keptelen kimutatni az erzelmeit, emiatt lelkibeteg kb. De ne rajtam vezesse le... Mindig tiszta ideg ha elsirom magam, pedig ilyenektol ha bant igenis el szoktam. A semmi sertobe beletartozik hogy ilyenkor meg orakig ezen emesztem magam mig o a kedves fatoku edesen alszik mellettem? :) Egyebkent eloben is szoktam igy hivni, pl ilyen helyzetekben, amikor mar tehetetlennek erzem magam a duhtol...
2015. márc. 12. 22:41
8/15 anonim válasza:
Ő érzéketlen (én is), te pedig túl érzékeny vagy (a párom is). 10 éve vagyunk együtt, viták nélkül. Vagy kompromisszumokat köttök, vagy simán átlépitek ami zavar a másikban, vagy keresel egy túl érzékeny fiút és pityeregtek együtt esténként.
9/15 anonim válasza:
Fatökűnek akkor se hívd, mert mi férfiak ezt félreérthetjük. Azt gondolhatjuk, nem vagyunk neked jók az ágyban.
10/15 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyom hogy pityeregjen velem, csak fogadja el hogy ilyen vagyok, nem pedig erzeketlen mint o. De mint latjuk reszerol ez sem megy... Nem azt akarom hogy sirjon o is, csak legalabb ne huzzon le megjobban ha amugy is szarul erzem magam.
2015. márc. 12. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!