Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem! Nem tudom elfelejteni és vissza akarom kapni, de hogyan?
Van egy srác, akivel kb. 5 hónapja úgymond együtt voltunk. Igazából nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, de úgy viselkedtünk és mindenki azt hitte, hogy járunk. De aztán szüleim eltiltottak tőle =( Engem ez nem is érdekelt, mert nagyon szerettem őt és annak ellenére, hogy elvoltam tiltva tőle úgyanúgy találkoztunk. Csak apukám megtudta és beszélt a sráccal és mondta, hogyha megint lemegyek hozzá akkor hívja fel őt =S Ezek után azt hiszem még 2-szer vagy 3-szor találkoztunk. Mikor eltiltottak tőle mondták a barátaim, hogy szerintük ne menjek már többet le hozzá és felejtsem el. Az utolsó találkozáskor megfogadtam, hogy megszakítok vele minden kapcsolatot. Letiltottam msn-ről is. Volt már azóta 2 barátom. Azt hittem, hogy ők segítenek elfelejteni, de nem sikerült =S Azóta is csak őt szeretem! Viszont megtudtam, hogy vissza ment a volt barátnőjéhez =( És azt mondja, hogy szereti őt =( De a lány nem szereti őt, mivel már előzőleg amikor jártak, akkor is csak azért volt vele, hogy legyen valakije. Attól félek, hogy most is csak emiatt van vele, és nem szeretném, hogy a srác még egyszer csalódjon. És a csaj mindenen besértödik és mondta a srác egyik bartánőmnek, hogy már nagyon kész van idegileg emiatt =S Vissza szeretném kapni! Szüleim már rég elfelejtették ezt az egészet. Próbáltam vele beszélni barátnőmön keresztül, hogy vegyen vissza ő is msn-re, hogy tudjak vele beszélni. Nem tudom, hogy jó ötlet lenne elmondani neki, hogy még mindig szeretem =S Ő életem értelme!
Hogy szerezzem vissza? Elmondjam neki, hogy szeretem? És miért fáj ennyire a szerelem?
Segítsetek kérlek!! És bocsi ha hosszúra sikeredett =S
Amúgy én 15/L vagyok, Ő pedig 17/F
A hosszú szövegre nincs bocsánat :)
Nahh kisangyalka, ez hülyeség amit itt leírtál... ilyen hogy életed értelme? ... hmm annyi lesz még, mint a bűn! Ha elmondod neki hogy szereted, akkor a fiú pszichológiai és életkori sajátosságai szerint örlődni fog még jobban. Lehetséges hogy otthagyja a barátnőjét is, de veled csak nagyon rövid ideig lenne. Az ok a tiltások és stb stb-ben gyökerezik. Én azt mondom, hogy keress egy értelmes, okos srácot magad mellé. Meg a másik .. 5 hónap alatt 2 srácot is elfogyasztottál .. ne ribancoskodj. Lehet ma az erkölcs nem menő, de hosszú távon gyümölcsöző. Nem mondom hogy ne próbálj ki másokat, mert akkor abba a hibába esel mint annak idején én. Majdnem megkértem egy lány kezét ... s kiderült hogy félred*g a hátam mögött. A szerelemben mindig légy óvatos és megfontolt. Ennyi :) Remélem segíthettem.
26/f
Jólvan na, de én bocsánatot kérek :)
Próbálok keresni, de nehéz. Sokan mondták, hogy kb. minden 5. pasit megkaphatnám, de úgylátszik tévedtek =( De végülis majd csak jön valaki :) Remélem.
Amúgy igen, segítettél :) És köszi a választ :)
Akkor jobban teszem ha várok. Ebből lehet, hogy tényleg nem lenne semmi :( De nem keseredek el, majd jön valaki, aki viszonozza a szerelmet :)
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!