Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire gondoltál mikor először...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondoltál mikor először láttad a párod meztelenül?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Meg hogy ez elég nagy :'D
2015. márc. 11. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Arra, hogy most aztán hajnalig fogjuk tolni.
2015. márc. 11. 17:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Én picit tartottam a barátom meztelen kinézetétől mert kövér srác, de amikor már idáig eljutottunk azért a kíváncsiság is megvolt mert ugye nekem nem igazán jönnek be a kövér, túlsúlyos férfiak. A barátommal is nehezen jöttem össze, de ugye mégis sikerült megismernem mert ő egy nagyon aranyos, kedves ember, és bár nem az volt egyikünk célja sem hogy szerelmes pár legyünk, egyszerűen baráti alapon elvoltunk egymással, és így beleszerettünk egymásba szerelemből. Én akkor annyira szerelmes voltam, meg a barátom is, és ez most sincs másképp, hogy egyben annyira vágytam az együttlétre hogy már majd megbolondultam és persze a barátom is így volt ezzel mert én vagyok neki az első szerelme, viszont én tartottam a látványtól, mert féltem hogy annyira csalódni fogok hogy kiábrándulok belőle vagy hirtelen olyan reakcióm lesz amivel megbánthatom. De mire eljutottunk idáig nagyon de nagyon kellemesen csalódtam, mert szépen eloszlott rajta a felesleg meg az is benne van hogy ő nagyon sokat lefogyott már és ugye nem is volt olyan vészes a látványa. De mivel szerelmes voltam így egyszerűen elfogadtam a külsőt sőt tetszett is hogy a barátom ilyen nagydarab mert jól hozzá lehet bújni és a csontjai legalább nem nyomják szét a kis testem, mert én alacsony vékonyka lány vagyok :D
2015. márc. 12. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!