Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerethet bele egy kifejezetten intelligens és tájékozott ember egy rendkívül primitív és ostoba emberbe?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, hogy melyik milyen nemű a kérdés szempontjából.

Csak nem értem, hogy ha valakinek van egy átlagosnál magasabb intelligenciahányadosa, és egy fejlett világképe, akkor hogy nem elvárás ez ismerkedésnél?

Az utóbbi időben találkoztam egy ilyennel, és nem tudom megérteni.

Nem tudom milyen választ várok konkrétan, csak hátha tud valaki magyarázattal/tapasztalattal szolgálni

2015. márc. 8. 21:45
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Jó, most ebbe ne menjünk bele, mert még ha bombázó is volna, szerintem ennél hosszútávon többet igényel egy ember, ezért is tettem fel a kérdésemet, mert érdekel, hogy ez valakinek hogy elég egy kapcsolatban, ami elvileg szerelem, nem pedig vonzalom, testiség, vagy szexkapcsolat
2015. márc. 9. 11:10
 32/37 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, hogy te miért nem fogadod el. Sejtem, de vajon tényleg az kell a lelki megnyugvásodnak, ha kielégítő választ kapsz, vagy jobb, ha egyszerűen megbékélsz a helyzettel? Érdekes kérdés, persze, csak nálad van egyfajta érzelmi indíttatás is.
2015. márc. 9. 17:10
 33/37 anonim ***** válasza:

Volt 155 IQ-s csajom, aki egy destruktív, tébolyult, egókirálynő hisztérikának bizonyult a kétéves kapcsolatunk során. És volt max. 100 IQ-s csajom is, akivel nyilván nem lehetett úgy beszélgetni, mint az előzővel, de amíg együtt voltunk, soha egyetlen rossz szót nem szólt nekem, és mindig mindenben maximálisan korrekt és kedves volt velem.

Ha választanom kéne feleségül valakit, egy pillanatig sem haboznék, és az utóbbi típust választanám.

2015. márc. 9. 17:17
 34/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó:) ilyesmi válaszra vártam.

71%-os válaszoló, nem kell mindenbe többet látni annál ami.

Aggódom egy barátomért, ennyi érzelem áll maximum mögötte, de amúgy meg általánosan érdeklődtem.

2015. márc. 9. 19:29
 35/37 anonim ***** válasza:
Nem látok én bele többet semmibe sem.
2015. márc. 9. 23:07
 36/37 anonim ***** válasza:

Buta pasiba nem tudnék bele szeretni,mert nem is tudnék felnézni rá,max. szó szerint,ha két méteres.

22/N

2016. márc. 27. 11:02
 37/37 anonim ***** válasza:
155-ös IQ? Összejöttél a nőnek öltözött Dr. PhD ScD Sheldon Cooperrel?:-D
2017. jan. 7. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!