Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerethet bele egy kifejezetten intelligens és tájékozott ember egy rendkívül primitív és ostoba emberbe?
Teljesen mindegy, hogy melyik milyen nemű a kérdés szempontjából.
Csak nem értem, hogy ha valakinek van egy átlagosnál magasabb intelligenciahányadosa, és egy fejlett világképe, akkor hogy nem elvárás ez ismerkedésnél?
Az utóbbi időben találkoztam egy ilyennel, és nem tudom megérteni.
Nem tudom milyen választ várok konkrétan, csak hátha tud valaki magyarázattal/tapasztalattal szolgálni
Az intelligens fél.
Egyébként most nem feltétlen kell nemhez meg az én ismerősömhöz meg rokonomhoz kötni ezt, fordítva is biztos előfordul, hogy a lány az intelligens.
"Szerintem az, hogy az ember vágyik normális társalgásra, az nem feltétlen kevélység"
Mi a normális társaság, ugye...
Ki beszélt társaságról??
Tár-sal-gás.
Olvasd újra :)
Igazából leginkább primitívnek nevezném.
Olyannak, aki felnőtt létére egy kistini szintjén van, és semmiről sem tud érdemben megszólalni, vagy beszélgetni.
Nem az aranyosan naiv fajta, hanem inkább tahó, suttyó.
Tök átlagosnak néz ki.
Amúgy épp ez az, hogy nem tudok a másik intelligenciájában kételkedni, régóta ismerem.
Ezért is teljesen érthetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!