Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom nem koszontott fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom nem koszontott fel nonapon. Holnap emlitsem meg ezt neki?

Figyelt kérdés

Csutortok ota nem beszeltunk, de ma megcsak no nap alkalmabol sem keresett. Rosszul esik. Szerintem mar nem is fog irni ha eddig nem irt.

Holnap ra irjak hogy pl "szia koszonom hogy felkoszontottel tegnap aranyos vagy". Ez igy jo lenne?

Valahogy a tudtara kell adnom, ha meg nem is beszeltunk napok ota, de azert no napon felkoszonthetett volna, de nem tette ami rosszul esett.

Ha valakinek van valami mas otlete legyszives irja meg. Irhat ilyen uzenetet is amit en irtam, otletnek, hogy mit irjak neki. Minden jo:)

2015. márc. 8. 18:43
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2015. márc. 8. 19:18
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért mondom, de én inkább azért szakítanék vele a helyedben, mert totál elhanyagol. :D Mi az, hogy 4 napja nem keresett sehogy? :D Milyen kapcsolat ez? Én legkevésbé a nőnap miatt aggódnék ebben az esetben. Persze azért te is kereshetnéd, ha már ő nem teszi... Nyilván nem esik jól neked, hogy nem köszöntött fel, de van aki nem tartja ezt olyan fontosnak. Ez önmagában nem ok arra, hogy felhúzd magad. Viszont az nagyobb baj, hogy ennyire nem keres. Én a helyedben azt írnám neki, hogy "szia köszönöm, hogy kerestél az elmúlt napokban." :)) Ezt te is megtehetted volna mondjuk, nem tudom így mi értelme van a kapcsolatotoknak, de ti tudjátok... 20/L
2015. márc. 8. 19:21
 23/33 anonim ***** válasza:

"Csütörtök óta nem beszélünk "

te kerested? Ha igen és nem válaszolt akkor talán jogos a felháborodás, de egy ünnep akkor sem kötelezö.

Ha meg te sem kerested, akkor ne lepödj meg.

2015. márc. 8. 19:22
 24/33 A kérdező kommentje:
De keresem. Mar szakitottunk...aztan megint egyutt vagyunk most. Egy honapja. Es azota en keresem...azert volt mar vita mert ha o nem keres akkor nem beszelunk de azota mindig en irok ra. O egyszer ketszer irt ram...de azert jo lett volna...persze nem azert mert hogy fontos unnep de azert meg is csak egy mondat nem kerult volna semmibe...es lehet megsem irok ra ezugyben csak annyit hogy nem keres
2015. márc. 8. 19:27
 25/33 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon is igazad van kedves kérdezō.Aki annyira sem képes férfiként hogy felköszöntsön nōnap alkalmábol az gáz!!! Ebbe az egy mondatba senki nem hal bele es nem is kerul semmibe.Hogy lehet ìgy elhanyagolni akit szeretünk.ugyanmár.hiába mondják ITT egyesek hogy minek köszöntött volna fel meg hasonló baromságok ez lenne a minimum.ennyi erōvel te se köszöntsd fel szülinapján mert minek KB.Neki sem esne jol szerintem.azt hogy figyeljünk oda a másikra Mar oviban megtanítják -.-
2015. márc. 8. 19:31
 26/33 anonim ***** válasza:

18-as. Általában nem használok olyan szavakat, amiről nem tudom mit jelentenek. Nagyon is meg van az oka, hogy pont ezt a szót használtam pont ide. :D

De befejeztem, nem szegény csajszi kérdése alatt kell ezt megbeszélni.

Egyébként sok dolgot le lehet szűrni abból, ha valaki nem köszönti az állítólagosan számára legfontosabb személyt. De mondom befejeztem, kicsit nagy lett it a szenny.

2015. márc. 8. 19:33
 27/33 anonim ***** válasza:
Hát azért ez sem normális. :D Azért szakítottatok, mert csak ő keresett ezt megelégelte, de érthető. Most viszont megfordult a helyzet és csak te keresed, ezt meg te fogod megelégelni. :D Ez nem így működik... Mindkét félnek keresni kell a másikat. Nincs ilyen, hogy beosztjátok, hogy jó akkor most 2 hónapig csak te keresed aztán 2 hónapig csak ő.. :D
2015. márc. 8. 19:35
 28/33 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van. De mostmar tenyleg nem tudom mit csinaljak. Ra irjak e azzal hogy nem koszontott fel nonapon. Vagy azzal irjak ra hogy nem keres. Vagy ne is irjak ra? Nehez ez...:D
2015. márc. 8. 19:50
 29/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a nőnap itt már mellékes. Az a baj, hogy nem kommunikáltok. Te is írhattál volna neki, nem hiszem, hogy olyan nagy gond lett volna. Írj rá, hogy mi újság vele és beszélnetek kéne. Beszéljétek át ezt, hogy mindketten ugyanannyira keressétek a másikat, igen, ő is, annak ellenére is, hogy úgy érezte régen, hogy csak ő keres. Nem jogos az ő részéről sem elvárni, hogy csak te keresd. Aztán ha gondolod szóba hozhatod a nőnapot is, hogy jól esett volna, ha gondol rád. De ez már mindegy igazából.
2015. márc. 8. 19:53
 30/33 anonim ***** válasza:
Szerintem még ma írj rá aztán éjfélig végül is még nem késő.
2015. márc. 8. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!