Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratom nem koszontott fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom nem koszontott fel nonapon. Holnap emlitsem meg ezt neki?

Figyelt kérdés

Csutortok ota nem beszeltunk, de ma megcsak no nap alkalmabol sem keresett. Rosszul esik. Szerintem mar nem is fog irni ha eddig nem irt.

Holnap ra irjak hogy pl "szia koszonom hogy felkoszontottel tegnap aranyos vagy". Ez igy jo lenne?

Valahogy a tudtara kell adnom, ha meg nem is beszeltunk napok ota, de azert no napon felkoszonthetett volna, de nem tette ami rosszul esett.

Ha valakinek van valami mas otlete legyszives irja meg. Irhat ilyen uzenetet is amit en irtam, otletnek, hogy mit irjak neki. Minden jo:)

2015. márc. 8. 18:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
49%

A szakszervezetis hozzászólónak:

A nő a legszebb teremtés ezen a földön. Minden porcikája mestermű. Egy értelmes férfi minden nap nőnapot tart. Figyel a párjára, kedveskedik neki (nem papucs módjára, hanem felnőttként) hogy a nő nőnek érezze magát.

A kérdező meg említse meg a párjának!! De azért ne cinikusan mert nem lehet tudni, hohy miért nem köszöntötte fel, lehet hogy valami baj történt stb.

2015. márc. 8. 18:53
 12/33 anonim ***** válasza:
Figyelj en izgulnek hogy jol van e a srac.
2015. márc. 8. 18:54
 13/33 A kérdező kommentje:
11# koszonom szepen ez rendes volt toled es teljesen egyet ertek veled..az aki ilyet mer mondani egy lanyra nem ferfi:)
2015. márc. 8. 18:55
 14/33 anonim ***** válasza:
én ma reggel még a barátnőm anyjának is írtam 1 sms-t :DDD
2015. márc. 8. 18:56
 15/33 anonim ***** válasza:

Te felköszöntötted a férfiak napján?

Nőként mondom, hogy baromira túl van ez értékelve. Persze, írhatott volna, mert illik.

De nem gondolom főben járó bűnnek, hogy nem tette.

2015. márc. 8. 19:01
 16/33 A kérdező kommentje:
De rendes:)
2015. márc. 8. 19:01
 17/33 anonim ***** válasza:
A gyökerekre ne hallgass, tökre igazad van, mondom ezt férfiként! :) Boldog nőnapot! :)
2015. márc. 8. 19:13
 18/33 anonim ***** válasza:

Neked is fogból van több, mint IQ-ból, máskülönben nem használnád a proletárt ebben a kontextusban, aminek gyanítom a jelentését se tudod. Egyéb értelmes megnyilvánulás?

2015. márc. 8. 19:13
 19/33 anonim ***** válasza:
"A nemzetközi munkásmozgalom fejlődésével a nők emancipációjának kérdése is egyre inkább előtérbe került: 1866. szeptember 3. és 8. között az I. Internacionálé (hivatalosan: Nemzetközi Munkásszövetség)[1] első kongresszusán határozatot fogadtak el a nők hivatásszerű munkavégzéséről." [link] Szóval téged tényleg nem érint ez az ünnep. :D
2015. márc. 8. 19:16
 20/33 anonim ***** válasza:

Én nöként mondom, hogy nem kéne néhány lánynak kötelezöen elvárnia , hogy öt köszöntsék fel nönapon.. Hülyeség az egész.. és ha nem köszöntött fel akkor mi van? leszakad az ég komolyan...szerintem nem kéne megemlítened neki

.. az ö dolga, hogy felköszönt vagy sem..

2015. márc. 8. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!