Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont ma, Valentin napon szakítottam a barátommal. Már meg is bántam. Mit csináljak? Bővebben lent!
Édesem, KOMMUNIKÁCIÓ! Gondolom neki fogalma sem volt róla, hogy neked terveid vannak, de ha szólsz neki, hogy "meglepetésem van az estére, örülnék, ha találkoznánk", akkor lefogadom, hogy nem utasít vissza.
Másrészt, ha ő nem keres, de te megbántad, mi lenne ha te keresnéd meg? 2 év után szégyellsz előtte őszinte lenni?
Te egy gyökér vagy. Gondolom nagyon nagyon szerelmes voltál te belé, ha csak egy ilyen hülyeség miatt kidobtad.
Amúgy a valentin nap nem amcsi ünnep, igaz hogy európában viszont kicsit más jelentése volt, de mondd már el, miért kell a szerelmeseknek együtt lennie ma? Jaaa, mer a többi hülye is ezt csinálja? Majmok vagytok hogy mindig a másikat kell utánozni? El akarod kerülni hogy sablonos és unalmas legyél, pedig pont így leszel az, hogy mindig a többieket másolod....
Na én itt befejeztem. A faszidnak nagy szerencséje, hogy megszabadult tőled...neked botmixer vagy pincsikutya való, nem férfi
Nem kellett volna ezért szakítani, neki meg nem kellett volna egy "oké"val lezárni a dolgot...Lehet megdöbbent azon, hogy szakítottál vele...Meg kellett volna neki mondanod, hogy vele szeretnéd tölteni a napot/estét...
A valentínhoz visszatérve...Amerikai ünnep vagy sem, pár embernek ez a nap még mindig a szerelemről szól, mégha sokan divatot/reklámfogást csináltak belőle...Sajnos...
Nekem fontos volt, hogy a barátommal legyek ezen a napon is, viszont, akit szeretünk, azt szeretjük minden nap, nem csak valentinkor. ;)
/Majd írj, hogy mi lett a folytatás/
L19
Ezért szakítani 2 év után?:O
szerintem úgyis kibékültök.
jó mondjuk nekemse esett volna jól a dolog, de én megebszéltem volna vele higgadtan.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!