Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pont ma, Valentin napon szakítottam a barátommal. Már meg is bántam. Mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk. Reggel közölte velem a barátom,hogy az estét nem velem, hanem a haverjai szándékozik eltölteni. Amúgy 2 éve vagyunk, voltunk együtt. Nagyon ideges lettem, nem is gondolkodtam, és mondtam neki hogy akkor ennyi. Annyit mondott hogy oké,és azóta nem is keresett.Szerintetek ezzel most mindent elrontottam?:(
2010. febr. 14. 20:56
1 2 3
 11/21 Thurston ***** válasza:
Két év után azért szakítottál vele, mert egyik este a barátaival akart elmenni? Jó nagy barom vagy. Kétlem, hogy megbocsátana. Vagy legalábbis komolyan tudna venni téged ezután.
2010. febr. 14. 21:16
 12/21 anonim ***** válasza:
Mi meg se tartottuk a Valentin napot, és semmi bajunk nincsen. Nem szeretjük egymást kevésbé. Ha szereted elég nagy hülyeséget csináltál. A reakciód csak akkor volt jogos, ha konkrét terveitek voltak estére. (Pl: vacsorázni, moziba mentek, különleges szex..)
2010. febr. 14. 21:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez a vége a rövidpóráznak. Ez a nap meg amúgy sem ér többet mint bármelyik másik. A barátodnak volt igaza, te meg így jártál.
2010. febr. 14. 21:20
 14/21 A kérdező kommentje:
A barátomnak volt igaza. De azt nem mondtam hogy minden nap együtt lennénk. Sőt, nem is látom max egy héten 2 szer. És de, különleges terveim voltak estére, mivel nem gyakran alszik nálunk, készültem volna ezzel azzal, meglepetéssel, erre kapok egy ilyent.
2010. febr. 14. 21:35
 15/21 anonim ***** válasza:

Édesem, KOMMUNIKÁCIÓ! Gondolom neki fogalma sem volt róla, hogy neked terveid vannak, de ha szólsz neki, hogy "meglepetésem van az estére, örülnék, ha találkoznánk", akkor lefogadom, hogy nem utasít vissza.

Másrészt, ha ő nem keres, de te megbántad, mi lenne ha te keresnéd meg? 2 év után szégyellsz előtte őszinte lenni?

2010. febr. 14. 21:40
 16/21 A kérdező kommentje:
Na most, ha mondom neki hogy meglepetésem van, már oda a meglepetés, mert ismer, mint a tenyerét, egyből tudná mit tervezek, és már nem is lenne meglepetés. És kerestem én délután, akkor bunkó volt, most még nem én fogok nyalizni neki.
2010. febr. 14. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Te egy gyökér vagy. Gondolom nagyon nagyon szerelmes voltál te belé, ha csak egy ilyen hülyeség miatt kidobtad.

Amúgy a valentin nap nem amcsi ünnep, igaz hogy európában viszont kicsit más jelentése volt, de mondd már el, miért kell a szerelmeseknek együtt lennie ma? Jaaa, mer a többi hülye is ezt csinálja? Majmok vagytok hogy mindig a másikat kell utánozni? El akarod kerülni hogy sablonos és unalmas legyél, pedig pont így leszel az, hogy mindig a többieket másolod....

Na én itt befejeztem. A faszidnak nagy szerencséje, hogy megszabadult tőled...neked botmixer vagy pincsikutya való, nem férfi

2010. febr. 14. 22:00
 18/21 A kérdező kommentje:
Jajj...lehet valentin nap van, de vasárnap is. Amúgy ha gyökér vagyok nem kell válaszolni, van elég bajom, nem kell még egy hülye a nyakamra.
2010. febr. 14. 22:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna ezért szakítani, neki meg nem kellett volna egy "oké"val lezárni a dolgot...Lehet megdöbbent azon, hogy szakítottál vele...Meg kellett volna neki mondanod, hogy vele szeretnéd tölteni a napot/estét...

A valentínhoz visszatérve...Amerikai ünnep vagy sem, pár embernek ez a nap még mindig a szerelemről szól, mégha sokan divatot/reklámfogást csináltak belőle...Sajnos...

Nekem fontos volt, hogy a barátommal legyek ezen a napon is, viszont, akit szeretünk, azt szeretjük minden nap, nem csak valentinkor. ;)

/Majd írj, hogy mi lett a folytatás/

L19

2010. febr. 14. 22:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Ezért szakítani 2 év után?:O

szerintem úgyis kibékültök.

jó mondjuk nekemse esett volna jól a dolog, de én megebszéltem volna vele higgadtan.:)

2010. febr. 14. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!