Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pont ma, Valentin napon szakítottam a barátommal. Már meg is bántam. Mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk. Reggel közölte velem a barátom,hogy az estét nem velem, hanem a haverjai szándékozik eltölteni. Amúgy 2 éve vagyunk, voltunk együtt. Nagyon ideges lettem, nem is gondolkodtam, és mondtam neki hogy akkor ennyi. Annyit mondott hogy oké,és azóta nem is keresett.Szerintetek ezzel most mindent elrontottam?:(
2010. febr. 14. 20:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Háát ezen énis kiakadtam volna...
2010. febr. 14. 20:58
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
komolyan egy amcsi ünnep miatt szakítottál a barátoddal amihez roh@dtul nincs semmi köze az európaiaknak? -.-
2010. febr. 14. 20:58
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
2 év hűség után ezt mondod neki??remélem elhajt a .......ba!!!
2010. febr. 14. 20:59
 4/21 anonim ***** válasza:
igen. nem kell mindig kiakadni mindenen. a nap egyik részét veled a másikat velük akarja tölteni. vissza fordítani nem tudom, hogy lehet e. pár nap múlva ha tudsz ülj le vele és beszélj erről. talán sikerül.
2010. febr. 14. 21:00
 5/21 anonim ***** válasza:
Ha amcsi ha nem akkoris ha már kitaláltak egy ilyen napot,hogy szerelmesek napja akkor töltsük már együtt ezt s lepjük meg a szerelmünk legalább ezen a napon,ha a többin nem. A srác meg elég simán rávágta az okét..szal sztem ha nem keres hivd fel holnap v tudomisén s beszéljétek meg,azért egy 2 éves kapcsolatot egy ennyi miatt télleg nem érdemes felrugni.
2010. febr. 14. 21:01
 6/21 A kérdező kommentje:
Egész nap nem láttam. Amúgy, nem szoktuk annyira ünnepelni, de ha már még is a szerelmesek napja, azért 10 percet szánjon rám az estéjéből. Délután am is dolgoztam.
2010. febr. 14. 21:02
 7/21 anonim ***** válasza:
Én egyet értek veled,de tényleg nem érdemes pont emiatt szakitani.:S
2010. febr. 14. 21:04
 8/21 anonim ***** válasza:
te szerencsétlen mit teszel annak érdekében h jól müködjön a dolog?????légy szerelmes 1 kankutyába azt kívánom neked!!!
2010. febr. 14. 21:04
 9/21 A kérdező kommentje:
Jajj, na nehogy már...olyan sokat kértem azzal hogy legyen velem?:D Amúgy...írtam nem gondolkoztam, de ha őt csak annyira érdekelte, hogy oké...nem tudom, azért akkor se esett jól.
2010. febr. 14. 21:07
 10/21 anonim ***** válasza:
Ilyen már velem is történt,de 2 perc múlva rájöttem hogy hülyeséget csináltam,bocsánatotkértem,és hálistennek kibékültünk. Szerintem mondd el neki,hogy hirtelen haragból szakítottál vele,nagyon fontos neked,és csak azt szeretted volna ha kicsit romantikáztok,és megérted,hogy a barátaival szeretett volna lenni,nincs jelentösége ennek az egésznek.Hátha megérti. Mert én megértelek..sajnos sokszor énis hülyeséget mondok dühömben.
2010. febr. 14. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!