Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávezetni arra, hogy rám is gondoljon ne csak magára?
Barátom nagyon önző, hogy lehet ezen változtatni?
Szüleim is ki vannak rá bukva:S
Soha nem gondol rám.
Pl: múltkor haverjával ment moziba, haver vitte a csajt ő nem vitt engem,
vagy sex mindig csak akkor van mikor ő akarja
valentin napra nem kaptam semmit, tudom, hogy szeret ő a maga módján de nem mutatja ki eléggé.
4 hónapja,
Nem tudom néha úgy érzem h csak a sex köti hozzám
Ő azt mondja szeret, de még soha nem kaptam tőle semmit,
ha csókolgatom akkor egy idő után kibukik h ő nem szeret csókolózni, ha jön akkor tv-zik, ha mondom h menjünk el valahova sétálni a válasz:nincs kedvem
Ami fontos: Nem szabad rögtön arra gondolni, hogy elhagyod! Mindig a megoldást kell keresni, ha probléma van!
Amúgy az alapján, ahogy leírtad, én nem venném komolyan őt. Az jó, hogy még nem vagytok együtt túl rég...Na, azért nem kell arra gondolni rögtön hogy szakítassz vele, először mondd el neki kerek-perec, h mi bánt, kérd meg, h változtasson. Azt ne mond, h.: ha szeretsz, megteszed... ez lehet csak arra ösztönözné, hogy gyorsan elhagyjon...De! Ha azt mondja, h változtat, akkor szeritnem adhatsz neki még esélyt...
Azt még megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Én ebből még nem látom hogy önző lenne a pasi.
Nem vitt moziba, mert biztos inkább egyedül akart lenni. És?
Lehet hogy nem szeret sétálgatni, meg gondolom folyton a nyakán lógnál, és ezt nem akarja. Kicsit vegyél vissza. Nem mindenki szereti ha nyalják falják, köztük én sem.
Nem vesz neked semmit. Hát nem minden pasi szokott.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!