Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen igényeimből adjak lejjebb, hogy sikerüljön? Ti akik párkapcsolatban éltek, adnátok tippeket?
Eléggé jól alkalmazkodó ember vagyok, így már megfordult a fejemben, hogy lentebb kellene adni az igényeimből, hogy végre sikerem legyen a nőknél!
Szerény véleményem szerint nem túl nagy elvárások ezek, de sajnos az eddigi tapasztalatok alapján mégis az jött le, hogy túl sokat várok el egy nőtől:
- legyen kiegyensúlyozott, önbizalommal teli (kissé az se baj, ha karakán csaj), legyen elégedett önmagával
- épp úgy mint nekem is, neki is legyenek "defektjei" (nem úgy értem, hogy kényszerzubbonyos elmeháborodottat akarok, csak járjon két lábbal a földön, mint egy átlag ember)
- ne legyen ez a mindenen vihogós mai plázacicmic, de legyen humorérzéke és lehessen vele jókat marhulni...
- ...mindemellett legyen egy komoly oldala is, akivel tudnám és érdemes is akár a közös jövőt tervezni
- ne most azonnal, de akarjon házasodni és gyereket szülni (akár nekem)
- szeressen és tudjon főzni (Nem, nem kell 7+2 fogásos vacsora, de egy tál meleg ételt tudjon elém pakolni)
- Ne legyen 3 kg / mm^2 a smink rajta, ne legyen miss universe, de foglalkozzon magával és a testével, adjon magára (ne legyen gebe fitnesslady, ne is legyen nagyon túlsúlyos, de legyen rajta mit fogni.)
Sajnos azt látom, hogy a mai lányoknak a gyerek tabu, főzés helyett inkább a gyorsbüfé, és ha van is párja, akkor is inkább elmegy a barátnőkkel esténként, minthogy otthon lennének kettesben. (Sajnos a rokonságban is és a közvetlen környezetemben is akiknek tönkre ment a házassága, 99%-ban azért, mert a férfi nem tudott megfelelni egy idő után a nőnek. Egyik hölgy rokonom pl. azért veszekedett folyamatosan a pasijával, mert az nem várta otthon esténként főtt kajával. Már el is váltak azóta, és most ő sír, hogy őt mindenki otthagyja.)
Szóval ti, akik komoly párkapcsolatban éltek, milyen áldozatot hoztatok egy a kapcsolatért? Milyen igényetekről mondtatok le? Az általam felsoroltakból mi az, ami teljesíthetetlen?
Komoly válaszokat várok!
Egyeteertrek az elozovel. Az elvarasok realoisak.
En nem ismerem annyira a helyzetedet, de tenyleg el kene tunodni, talan nem tenyleg csak rossz helyen keresed a csajokat?
Barban pl biztosan nem ismerkednek, ha az az en eletvitelemtol tavol all. A masodik, hogy ha elhivod randira, jelentektelennek tuno kerdesekbol sokat meg lehet tudni, milyen ember is valojaban; pl milyen a kapcsolata a szuleivel, tulsagosn ragaszkodo-e? Ez erzelmi infantilitasra utalhat, valoszinuleg a parkapcolataban is csak az apa szerepet keresne. Szoval fontos hogy erzelmileg felnott legyen.
A harmadikmpedig, hogy szeressen igazan, mert akkor sokat megtesz erted. Ehhez pedig olyan no kell ,aki nincs kiegve, 2 labbal all a foldon.
A noverem 31 eves es meg mindig nincs ferje, mert a legjobb pasikban is csak a habat talalja meg. Illuziokba szerelmes, aztan persze azok eltinnek es o megint hoppon marad. (A szex es ny-on nott fel)
Regen kinezet utan valasztottam. Ma mar tudom, hogy egy kevesbe szep no elfogadasa sokkal nagyobb aldas.
A gyonyoru nok beletorzultak a szepsegukbe.
Ma egy pasi, akinek helyen van az esze es igenyes, tobb eselye van a boldog kapcsolatra, mint egy szepsegkiralynonek.
Elozo voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!