Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem magam függetlenné?
Egy új kapcsolat van kialakulóban. De nem szeretném elbízni magam... Nemsokára kiderül, összejövünk-e. Viszont én már most érzem magamon, hogy kezdem beleélni magam.. amit nem szabad. Túl nagyot koppanhatok, ha mégse. Plusz a ragaszkodás... Tudnátok valahogyan segíteni, hogy hogy kerüljem ezt el? És az a legszebb benne, hogy nem csak ezek vannak itt, hanem még az is, hogy utána.. mégis hogy őrizzem meg azt a bizonyos titokzatosságot, amit egy nőnek meg kéne őríznie? A kapcsolat alatt is. Hogy legyek eleve magabiztos és laza első randin, mikor majdnem mindent ez a randi fog eldönteni?
A legszebb az egészbe, hogy 200 km-re lakik tőlem, és olyan, mint a lehetetlen szerelem.. de mégis. Van esély.
Kérlek segítsetek! Nem akarok ragaszkodni, és csalódni. Nem akarok függni valakitől.
Tönkre fogja tenni a kapcsolatod, ha így állsz hozzá, hogy mi van, ha csalódsz a végén... Hát ha csalódsz a végén, akkor csalódsz, valamelyik félnek kell csalódnia, ha véget ér a kapcsolat. Fölösleges ezen agyalnod előre.
Titokzatosság hülyeség, mért ne lehetnél titokzatos egy kapcsolatban, ha te úgy gondolod, hogy ettől vagy igazán magad...? Ha neked fontos a titokzatosság, akkor őrizd meg.
A randi majd megy magától, ha tetszetek egymásnak, akkor nem kell semmin sem gondolkodnod, ha meg nem tetszetek, valamelyikőtök hagyja majd a dolgot. Addig ne éld bele magad, amíg meg nem volt az első randi, de utána mért ne lehetnél odaadással a másik iránt? Francnak kell ennyit filozofálgatni egy kapcsolat előtt hülyeségeken??
Köszönöm a válaszokat!
Nos, az utolsó hozzászólónak: igen, pontosan tudom, hogy így kéne tennem :) De nagyon könnyű mondani.. megvalósítani nem tudom :(
.. Kösszönöm!
Valóban félek. Nemrég elhatároztam, nem megyek bele távkapcsolatokba... borzalmas lehet. És egyébként.. ez anyagiak kérdése is :S Már most mekkora lesz a telefonszámlám.. te jó ég. Hát nem tudom. De nagyon köszönöm a válaszod!
tudom, h nem afféle lelkii dolog, de próbáljatok meg valami ingyenhívós díjcsomagot választani, és akkor anynit beszéltek, amennyit nem szégyelltek :)
én ezzel tudok segíteni :D
egyébként meg én is félig-meddig távkapcs-ban élek, mert hetente csak 3x láthatom a pasimat. vidéken lakik, igaz nem olyan messze, csak lefoglalja a munkája. hidd el, sokkal rosszabb úgy, h tudod, h ott vagytok egymástól 20 percre, de nem tudtok talizni, mert köt a meló... :(((
és még nem is lakunk együtt egyelőre, szal ki kell bírni, aztán ha a kapcsolat kiállja az idő próbáját, akkor össze lehet költözni. és boldogság! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!