Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van Párom, de megtetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van Párom, de megtetszett valaki más. Ugye ez nem normális? Más is volt már így?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyok a barátommal és nagyon szeretjük egymást, de egy hete megismertem valakit, akivel kölcsönös a vonzalom és olyan rosszul érzem magam emiatt.

Fel sem merülne bennem, hogy szakítsak a barátommal emiatt, meg sosem tudnám Őt megcsalni, ugyanakkor nagyon jó beszélgetni ezzel az illetővel. Mint férfi, nem vonzódok az új személyhez, csak a személyisége meg a humora fogott meg.

Más is volt már így? Ez nagyon nagy baj? :(

2015. márc. 4. 19:41
1 2
 11/14 anonim válasza:
53%
Ha nem lenne fontos a másik férfi akkor nem kérdeznéd meg hogy mások mit gondolnak erről ! Tudod miért kérdezted meg ? Mert azt akartad,hogy abban erősítsenek meg,hogy maradj meg a mostani pároddal ! De az élet nem ilyen ! Ez hogy évek óta jól megvagyok a barátommal,ez azt jelenti,hogy (jól megvagyok vele,de unalmas) Ha egy férfi szeret egy nőt nem vár évekig,hogy feleségül vegye.Azért nem veszi feleségül,mert akkor már elkötelezi magát ! Most azt írod,hogy jól megvagyunk meg nem csalnám meg stb.De megcsalnád ! És vonzónak is tartod mint férfit ! Önmagadnak legalább ne hazudj ! Úgy képzelted el az életed,hogy sosem leszel másba szerelmes ?! Én ezért nem nősülök meg ! Pont ezért ! Te meg írhatod,hogy ááá te sosem ! Az emberek nem hűségesek ! Sem a férfiak sem a nők ! Olyan könnyen ki ismerhetőek vagytok ! Plusz még egymásnak is keresztbe tesztek.Mármint nő a nőnek ! Te fogod elhagyni a mostani párodat ! (Most ez rosszul esik,de az idő engem fog igazolni !) És még véletlen se írj privát üzenetet,hogy "Igazad volt !" 36 F
2015. márc. 7. 15:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs privátot írni, mégpedig azért, mert nincs igazad. :)
2015. márc. 10. 15:49
 13/14 anonim válasza:
Én vagyok az akinek válaszoltál.Írtam neked egy privát üzenetet a tárgy mezőbe egy virág nevét írtam.
2015. márc. 16. 18:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok mi történt azóta, bár gondolom már nem látod a kommentemet.
2018. máj. 31. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!