Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van Párom, de megtetszett valaki más. Ugye ez nem normális? Más is volt már így?
Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyok a barátommal és nagyon szeretjük egymást, de egy hete megismertem valakit, akivel kölcsönös a vonzalom és olyan rosszul érzem magam emiatt.
Fel sem merülne bennem, hogy szakítsak a barátommal emiatt, meg sosem tudnám Őt megcsalni, ugyanakkor nagyon jó beszélgetni ezzel az illetővel. Mint férfi, nem vonzódok az új személyhez, csak a személyisége meg a humora fogott meg.
Más is volt már így? Ez nagyon nagy baj? :(
2015. márc. 4. 19:41
2/14 anonim válasza:
nem szereted a barátod, csak kényelmes a kapcsolat. És úgy érzed, a saját életedet árulnád el, ha szakítanál vele. én is voltam így. dobd mielőtt még teljesen tönkreteszed az életét. Nem élünk örökké, nem pazarolhatod az idejét. ez gyilkosság.
3/14 anonim válasza:
ne beszéljetek hülyeséget! csak kedveli, de nem szereti most mondja, egyszóval nagyon jó barát
4/14 A kérdező kommentje:
Igen, így van, az új srác nem fogott meg, mint férfi, inkább csak a személyisége.
2015. márc. 4. 19:53
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. márc. 4. 19:53
6/14 anonim válasza:
soha senkivel nem fordult ilyen elő
7/14 anonim válasza:
Általában így kezdődik a félrelépés.Ebben a formában senki nem készül rá előre,mégis megtörténik.
8/14 A kérdező kommentje:
El se tudom képzelni azt a helyzetet, amikor én meg tudnám tenni, szerencsére a gerincesebb nők közé tartozom. :D
De köszönöm a válaszokat! :)
2015. márc. 5. 04:55
9/14 anonim válasza:
Maradj is akkor ilyen!De jobb nem kísérteni a dolgokat.Szerintem ne keresd a másik srác társaságát,ha a pároddal akarsz maradni.Mert ez így akkor sem korrekt!
10/14 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm! :)
2015. márc. 6. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!