Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cuki fiúknak sosincs esélyük? De most komolyan, velünk csak haverkodni, meg jópofáskodni jó?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 14:00
21/37 anonim válasza:
Miért a valóságban nem értékelik?:S Sokan átvertek?? vagy mi??
22/37 A kérdező kommentje:
hát a kérdést is emiatt írtam,hogy cuki vagyok,de semmi több:(,ezt meg kenhetem a hajamra,én is "ösztönlény" vagyok attól még!
2010. febr. 14. 14:45
23/37 anonim válasza:
szerintem ettől még majd megtalálod azt a lányt akire szükséged van. hány éves is vagy?
24/37 A kérdező kommentje:
mennyinek kellene lennem?
2010. febr. 14. 14:56
25/37 anonim válasza:
hát ha 16körül mozogsz akkor még van időd megtalálni azt a lányt aki a jövőben értékelni fog.
26/37 anonim válasza:
mert az igazi nők az igazi férfiakra buknak. az nem baj, ha kedves vagy, de ne legyél nyálas, mert az 14 évesnél idősebb lányoknál felejtős...
27/37 anonim válasza:
nem biztos hogy felejtős attól függ milyen mérétkben nyálas.
28/37 A kérdező kommentje:
amúgy 21 vagyok,már megvettem az autómat,meg a kondijegyemet,csak még fodrásznál nem voltam.....
2010. febr. 14. 15:01
29/37 anonim válasza:
ez hogy "felejtős" csak az én véleményem volt, bocs. én soha nem toleráltam a nyálasságot semmilyen szinten, persze van akinek tetszik. egyébkén26 éves vagyok, két éve vagyok férjnél, nekem fontos volt a választásnál, hogy férfias legyen, megbízható és legyen agya. meg tudjon táncolni, lovagolni és teniszezni, de ez már tényleg csak plusz elvárás volt :P:)
30/37 anonim válasza:
elöbb utóbb megtalálod azt akinek rád van szüksége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!