Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A cuki fiúknak sosincs esélyük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cuki fiúknak sosincs esélyük? De most komolyan, velünk csak haverkodni, meg jópofáskodni jó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 14:00
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:

Mit értesz a cuki alatt?

Nekem bejönnek...

14,5L

2010. febr. 14. 14:04
 2/37 anonim ***** válasza:
26%

A "cuki fiúk" általában b.zik vagy metroszexuálisak.

Azoknak meg csak a kislányoknál van esélyük.

2010. febr. 14. 14:05
 3/37 anonim ***** válasza:
62%
igen, mint az előbbi válaszoló is, a legtöbb tizenévesnek bejön,dde nekem nem, a "férfiakat" szeretem 17L
2010. febr. 14. 14:05
 4/37 A kérdező kommentje:
az idáig rendben,de amikor egy 20 éves mondja egy másiknak akkor ez miért jó,vagy miért nem?
2010. febr. 14. 14:08
 5/37 anonim ***** válasza:

Szerintem van esélyük a "cuki fiúknak" is. Legalábbis nekem bejönnek, viszont legyen valamilyen szinten komoly, és lehessen vele beszélgetni is. De te mit értesz cuki fiú szó alatt??

18/L :D

2010. febr. 14. 14:09
 6/37 A kérdező kommentje:

ha beképzelt lennék akkor azt mondanám,hogy :ÉN:)

amúgy meg az ,hogy kedves,vicces segítőkész,talpraesett,jó vele a hangulat,jó a beszélőkéje,meg ilyesmi.

2010. febr. 14. 14:11
 7/37 anonim ***** válasza:

Ez komoly.Írják it a nők h mennire a férfiakat szeretik.

Erre itt vagyok én férfias jóképű sportos.Jó ok nem panaszkodom van párom 5éve.De én meg azt veszem észre hogy ezeket a nyálas kövekkel kirakott pólóban szaladgálós selyemfiúkért valahogy csk oda vannak a nők.

27/F

2010. febr. 14. 14:13
 8/37 anonim ***** válasza:
Ugye nem az emok-ra gondolsz?
2010. febr. 14. 14:13
 9/37 A kérdező kommentje:
hát nem igazán,én elég igényes vagyok,öltözködésben is,jó ilyen köves ruhákat nem viselek,de a nyálashoz közelebb állok mint a keményfiú mentalitáshoz,de nem sok sikerem van,játszhatnám én is a "majercsávót"mert megtehetném,de az nem én lennék,meg amúgy se ilyen a neveltetésem.
2010. febr. 14. 14:15
 10/37 anonim ***** válasza:

14:09 vagyok!

Szerintem ezek a fiúk mint amilyen "te vagy" pont az ilyenek az úgymond "favourite" :D És mondjuk az hogy barátkoznak veled, lehet hogy azt jelzik hogy túl jó barátvagy hogy elveszitsenek:D vagy igy próbálnak közeleebb kerülni hozzád:D

2010. febr. 14. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!