Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összekössem az életemet vele?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, megismertem egy 38 éves nővel, aki férjnél van és van két lánya is. Most is viszonyom van vele, tegnap kijelentette, hogy költözzünk össze, elhagyná a férjét is. Elege van belőle, hogy soha nem számíthat rá. Megmondom őszintén, hogy én ilyen lépésre nem számítottam vele kapcsolatban, én egyelőre elvoltam így magamnak, lediplomáztam, egész hamar sikerült elhelyezkedni és jó volt, hogy néha összejövünk szexelni egyet. Nagyon jól néz ki egyébként, tehát nem szégyellem meg semmi, a kora sem látszik meg rajta, én mikor megismertem korombelinek hittem. Engem az zavar, hogy van két gyereke, és bár szeretnék majd gyereket úgy érzem, hogy most hirtelen két gyerek sok lenne, ha rám szakadna. Nem tudom mit csináljak, elveszíteni nem akarom, de valahogy a gyerekeit sincs kedvem pesztrálni.2015. márc. 3. 19:32
1/5 anonim válasza:
mÁR pedig vagy elfogadod 2gyerekkel,vagy dobod,egyébként ha belegondolsz,kerülhetsz te is forditott szituációba,mivan ha téged is elhagy valami másik fószerért?!
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél a nyakadba 2gyereket.Nagy felelősség hárulna rád,hiszen költséges dolog,plusz ha még közös is lenne,még inkább.Keress olyat aki nem ilyen "bonyolult".
3/5 anonim válasza:
ha eleve így érzel, akkor egyértelműen NEM a válasz
4/5 anonim válasza:
Ebben a helyzetben az a gáz hogy vele él a férje.Azt gondolja h rád számíthat? Miből gondolja ezt a hölgy?
5/5 anonim válasza:
Menekül és te vagy a kapaszkodó, mentőcsónak.
Egy dolog valakivel összejárni szexelni és egy teljesen más a nyakadba venni az ő és a két gyereke sorsát.
De ezt neked kell eldöntened,a te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!