Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
Egy csomó nő levelez börtönlakókkal! És várnak rá hűségesen! Ki érti ezt?
12/17 anonim válasza:
Igen, Kaiser Ede is éppen házasodni készül. D
13/17 anonim válasza:
Ha filmet veszed alapul akkor az nagyon gáz. A valóélet teljesen más, csak sokan nem akarják észrevenni.
14/17 anonim válasza:
gorcsoldó: az érti aki látja-hallja ezeket a nőket.
Melóhelyen rengeteg házaspár jön és bizony csak nagyon ritkán csodálkozunk, hogy mit keresnek ezek egymás mellett.. tudod zsák a foltját meg ilyesmi.
Különben is mi az, hogy jó fiú...
15/17 anonim válasza:
Kisarkítva látod nagyon a dolgokat. A valóságban nics meterien gonosz és angyalian jó ember. Amúgy a nők a magabizos, határozott férfiakat szeretik általában a "rosszfiuk" is ilyenek.
16/17 anonim válasza:
Hú, várjunk csak, hogy is van ez a filmekben?? ÁÁÁ, megvan! A jófiúk a ri..bancokkal járnak, amikor is a film végén rájönnek, hogy a csúnyácskább, de értelmes lány életük szerelme.... Na erre varrjál gombot!
Következő!..
17/17 anonim válasza:
Én világéletemben "jófiúkkal" voltam együtt, és semmi pénzért nem jönnék össze egy rosszfiúval. Biztonságban akarom érezni magam a párom mellett, ami mondjuk egy iszákos drogos mellett, nem kivitelezhető. És a nők többsége így van ezzel, szerintem, csak van aki későn jön rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!