Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg ennyire nyálas, vagy csak a filmekben van így?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem vagyok annyira érzelemkimutatós pasi, mindaddig amíg nincs barátnőm.
Olyankor nagyon bújós vagyok, meg nyálas.
(imádom átölelni a másikat, reggelit vinni neki stb.)
Viszont tudom hogy a filmek realitásérzete nulla, ugyanakkor ott sok kapcsolatra megy ez rá, hogy bizonyos értelemben elveszti a pasi a férfiasságát ezzel.
Vagy a másik ilyen ha hamar beadja a derekát, vagyis hamar megnyílik és gyors megszerzi a csaj magának. (mármint kapcsolatban)
De ha a valóságban nincs is így, a valóságban ez a tévhit kering. Most ennek van alapja vagy nincs?
2015. febr. 5. 23:46
1/7 anonim válasza:
Persze,hogy van alapja.Véleményem szerint nem is kevés,mivel,mint pl. te is,átalakuláson mész rögtön keresztül mihelyst barátnőd van és háát,bújós nyálas szavak...könnyen eltudom képzelni,hogy papucs is vagy,nem sértésből mondom,de ismerek pár ilyet
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem nyálas, én örülnék neki. :D
3/7 anonim válasza:
A reggelikészítés és az ölelés még egyáltalán nem nyálas vagy papucs dolgok, utóbbi már szinte el is várt dolog, minek akarnék olyan férfit magamnak aki még át se ölel magától?
4/7 A kérdező kommentje:
se nem vagyok papucs, és egyáltalán nem vagyok olyan hogy ezt szavakban fejezzem ki, annyira becézgetős se vagyok.
2015. febr. 5. 23:52
5/7 anonim válasza:
Mi az hogy ha valaki szereti a párját egyből már "papucs"? Degeneráltak...
6/7 anonim válasza:
Szerintem ezen teljesen felesleges rágódni. Ha ilyen vagy, ilyen vagy- lényeg, hogy őszinte légy a kapcsolatban, ne akarj vélt vagy valós elvárásoknak megfelelve más képet mutatni magadról. Ezt a nők úgyis megérzik. Nincs azzal semmi baj, ha ölelgeted és kényezteted azt, akit szeretsz, ettől nem vagy sem nyálas, sem papucs. Attól inkább, ha megpróbálsz valami macsót játszani, aki nem te vagy, pusztán azért, mert feltételezed, hogy a lány ezt várja el.
7/7 anonim válasza:
Hat legyel ferfi.
Neha kezdj el üvöltözni egy vagd fejbe a reggelis talcacal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!