Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy úgy érzem béna nagyon? Már minden megpróbáltam, többi lent!
Nő vagyok leszögezem. A barátommal 2 évig együtt voltam, majd szakítottunk 1 évre. Nekem közben volt más. Neki is. Nem Ő volt az első barátom, hanem a 2. komoly 5. akivel lefeküdtem. Fél éve megint együtt vagyunk.
Most, hogy megint együtt vagyunk, úgy érzem béna.
A csókolózásnál nem kellemesen lágyan csókol, hanem tövig bele nyomja a nyelvét a számba, plusz puszinál is, hirtelen belenyomja megfeszítve a számba a nyelvét. Aminek nem is értem az értelmét. Végig nyalja csók közben a fél fejem, ami utána tiszta nyál lesz az a szám körül.
Már kértem, hogy ne akarjon megfojtani, már szóltam neki nem egyszer, hogy tiszta nyál vagyok. Reakciója: megtörlöd magad.
Nem tud kedvesen lágyan csókolni, csak erőszakosan, kapkodva gyorsan. Nincs is kedvem vele csókolózni.
Szex..Ez meg a másik gyönyörű szép dolog kettőnk között.
Sokáig várattam, mert ő szakított velem az első kapcsolat folyamán., Utána sokat játszott velem, kellesz mégse alapon. Így biztosra akartam menni, hogy télleg akar-e most, vagy megint játszik csupán.
Amikor az első szexre került a sor, katasztrofális volt. Nem szóltam biztos, a hosszú várakozás miatt... 4-5 szex és semmi változás. Szóltam, hogy ez így nagyon rossz nekem, és nem élvezem. Akkor lett egy kis változás.
Igazából már annyit, kértem mondtam, hogy nekem ez nem jó az nem jó, hogy már ki se merem nyitni a szám. Utalgattam, hogy -hogy szeretem, volt, hogy miközben csinálta mondtam, hogy most nagyon jó vagy éppen rossz. Elmondtam,hogy használja a kezét, erősebben nyengébben stb.. Megmutattam a tenyerébe, hogy nyaljon. Mert ő kapkod, keményen csinálja és nem is a csiklómat nyalja, hanem a hüvej és a csikló közti részt.. Volt minden kérés, utalás, beszélgetés róla, amit ellehet képzelni.. Most már úgy érzem, jártatom a számat, de ő csak magára figyel. Vagy ha nem magára figyel, akkor meg ennyire béne lenne?! Tudom, hogy szeret, és szerelmes belém.
Előjáték, nála vagy nem létezik, vagy egyből mindent bele mód előzetes csók simogatás kényeztetés nélkül csak nyal. Nekem olykor kellene az, hogy felkeltse a vágyam. Nem azt mondom, hogy mindig, de néha jól esne. Már mondtam neki, válasz jó bocsi. Változás semmi.
Elmegyünk zuhanyozni, be se léptünk a zuhanyba, már azt veszem észre, hogy a keze a csiklómnál és már be is akarja rakni. Semmi izgatás, hozzá ér a csiklómhoz és durr.. de jó vagyok, fordulj meg…, löki is a vállam célzásként, hogy forduljak meg.
Nyalás közben stb.. ugy érzem mintha keresgélne, hogy mi hol van, ha pl ruhán keresztül kezd el izgatni simán keresgél percekig.
Szex, lovagló póz majd kutya?! Ennyi!! Ritkán oldalról és állva. Nem nagy pózmester. Nem bírja sokáig, sose kérdezi meg, hogy elmentem-e már. Csak úgy elmegy. Persze én érzem, mikor megy el egy férfi. Őt is érzem, és van, hogy nem is szól csak csinálja tovább?!...
Nem szeretem a fél perces tempó váltásokat, gyors lassú gyors lassúú stb.. ezért kértem, hogy vegyen fel egy tempót egy ritmus, ne akarjon ütvefuró lenni stb.. de ő csak váltogat, meg abba hagyja pár másodpercre stb..
Igazából, már nincs is kedvem vele szeretkezni, mert tudom, hogy mindig mi van. És már múltkor úgy éreztem, hogy jó úgy is 1 perc és elmegy, akkor kötelességből legyen szex.
Legtöbb esetben keresek kibúvókat, fáj a fejem, álmos vagyok, fáj a hasam stb..
Sajnos télleg, nem ösztönöz semmi se, nem tud beizgatni nem élvezem egyáltalán amit csinál. Fáj is ebből adódoan, csak „kényszerből” megy már nálam a szex. Nem vágyból iránta Előfordul, hogy élvezem, de ez kb 5 szexből 1.
A lényeg, nem tudom másnál van-e ilyen.
Én szeretem, szerelmes vagyok belé. Nem a szex a legfontosabb nekem nála, pedig imádok szexelni. De ez így nagyon rossz. Tanácstalan vagyok. Nem tudom mi legyen. Nem akarom, hogy vége legyen a kapcsolatnak, de ez így hosszú távon nem mehet.
Nincs már meg nálam az a szikra, megcsókol és nem bizserget, nincs semmi izgalom vágy. Nincs semmi inger felém.
Azt, se mondanám, hogy testileg vonz, mert mikor tepert értem edzett, nem gyúrt szóval nem kell itt izmos karokra és kockás hasra gondolni stb csak nem volt kövér.. most fél év alatt majd 10 kg magára csapott a kényelemből. Akkora hasat növesztett, hogy gurul… Így már a teste is olyan mint egy igazi megélt családapukának. Pedig Ő egy 26 éves fiatal pörgős pasi, kéne legyen.
Na ilyenkor mi van ?
Bocsi, hogy hosszú
Ha a csók is borzalmas, hogy vagy képes vele eljutni a szexért?
Itt minden van,csak szerelem és vonzalom nincs!...
a szexig* bocs.
Hagyd a fenébe ezt a pasast, tényleg béna/ nem illetek egyáltalán össze az ágyban!
Hidd el van olyan,akivel minden tökéletes az elsó csóktól kezdve és minden érintés is.Pláne a szex.
Hát ha nem is figyel oda rád, nem is lehet tanítani.
Ha még úgy lenne hogy nagyon rossz, de figyel és próbálja csiszolgatni de így nem sok értelme van a dolognak.
Igazából ha nem jó vele a csók, a szex, nem izgat és nem is néz ki jól, akkor miért vagy vele?
Szerintem hagyd el. Semmi nem izgat vele kapcsolatban a leírtak alapján és csak megszokásból vagy vele. Változni pedig nem nagyon akar.
Találsz jobb pasit is aki legalább változna/javulna érted.
Akivel a csók sem kellemes,azzal nincs szerelem!
Ha szerelmes lennél igazán,akkor azt mondanád, hogy megőrülsz egy csókjától is gondolatban! Szóval.
Akit igazán szeretsz,abból nem tudnál így kiábrándulni.És hogy tudnál bárkit megszeretni,akitől nem esik jól a szex és a csók sem?!Semmi!
Nálam is volt ilyen,és nem hagytam, hogy pár hétnél tovább fajuljon.V még időd jobbat találni,de magadtól ne vegyél el már több időt!
Nem a technikájával van baj, egyszerűen nem túl gyengéd, érzelmes, empatikus neked.
Ha a szexben baj van, az egész kapcsolatban baj van, ahogy leírtad ez nem fog működni, megváltoztatni pedig vagy nem fogod tudni vagy nem akarod (ha a papucsokat szeretnéd nem ilyet találnál meg)
Sajnos nincs mit tenni, "megszoksz vagy megszöksz". Én az utóbbit ajánlom.
Azt mondod, h önzőzik az ágyba...meg am is. Szóval szerintem hagyd, mifelénk a nő az első dugásnál, meg am is...a kielégített, hálás nő...sokmindenre hajlandó. ;)
Maradnék az álláspontom mellet, h hagyd.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!