Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyjam, turjek meg vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyjam, turjek meg vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Baratommal 8honapja vagyunk egyutt. 30 eves, en majdnem 25. Nagyon jol indult a kapcsolatunk, azt gondoltam, hogy o a tokeles ferfi az eletemben. Aztan jottek a problemak, nem nagyok, csak o nem tudja kezelni a helyzetet. Peldaul tegnap osszevesztunk azon, hogy megbeszeltuk lasagnat csinalunk, en dolgoztam, mire hazajottem elokeszult mindennel, az o resze tokeles lett, az enyembol meg kifelejtette a paradicsomszoszt. (Nem eszek hust.) Es mikor szovatettem, hogy nem nezett utana hogy kell hus nelkul csinalni, meg o lett merges ram, es hogy En rontottam el a mai napjat... Nem ertem, hogy miert nem tudja normalisan kezelni a helyzetet, nyugodtan. Mindig o ront el valamit, o tesz valami rosszat es utana mindig en vagyok a rossz. Es termeszetesen sosem tud bocsanatot kerni, csak megbant. Ha veszekszunk sokat sirok miatta es idegeskedek, mert nem tud odajonni hozzam es elmondani, sajnalom, elrontottam, tegyuk jova. Ha nem veszunk ossze, akkor termeszetesen minden rendben van es allitasa szerint szeret es nem akarja, hogy elhagyjam. De nekem mar elegem van, ugy viselkedik, mint egy gyerek es nem tudom mit tehetnek vele. Nem tudja mit kell tennie vita helyzetben, csak csunyan beszel es ideges. Mit gondoltok?

2015. márc. 2. 11:23
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget :)
2015. márc. 3. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!