Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyjam, turjek meg vagy mit tegyek?
Tudod mi a különbség a számonkérés és az észrevétel között? Ha igen, akkor folytatom!!!
37F
Nem azt kéne értékelni, hogy tökéletes lett vagy sem. Hanem azt, hogy vette a fáradtságot és főzött neked.
Ez nem egy vizsga, vagy egy feladat, amit osztályozni kell.
Ez egy figyelmesség, amit illik értékelni.
Érthető, ha az ember ideges lesz, ha még otthon is ba_szogatják, mert nem elég tökéletes a teljesítménye. Ebből éppen elég az iskolában és a munkahelyen.
Gondolom elég maximalista hozzáállású Vagy....
Szóval egy jó kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom és munkamegosztás.
Te úgymond csalódtál a párodban, mert nem sikerült tökéletesen megcsinálnia a kaját, és ezt jelezted is felé. Ez még rendben is lenne, de nagyon nem mindegy hogy csinálod. Először is nem akart Neked rosszat, hibázott, de nem szándékosan. Ilyenkor nem reklamálni kell, hanem óvatosan tudtára hozni, hogy valamit kifelejtett...és még ő fog Tőled bocsánatot kérni!!!!
Ha számon kéred, az olyan mint a beosztott-főnők viszony, és nagy sértődés lesz belőle....azt is megkockáztatom,hogy soha nem fog Neked semmit készíteni...és abszolút megértem,hogy esze ágában sincs bocsánatot kérnie amiatt, mert próbált Neked valamit adni, amit Te nem sokra értékeltél!!!
37F
2. vagyok.
Egyke gyerek voltam és sokáig voltam egyedül. Ugyanezeket a hibákat követtem el, csak az én párom türelmesebb volt. Mindegyiknél utólag elmondta, hogy miért esett neki rosszul és nagyon nehezen, de beláttam a hibámat. Kicsinyes voltam vele és ha kitaláltam valamit (pl. mint te, hogy abból a könyvből főzzön amit te kijelöltél neki) és nem úgy történt (talált valamit youtube-n) akkor már megsértődtem. Nekem ezen kellett változtatni a kapcsolaton belül. Biztos, hogy ő sem tökéletes, hogy neki is vannak valós hibái. Mi szerettük/szeretjük egymást és elhatároztuk, hogy ezekben segítünk egymásnak. Őszinték leszünk és a harag, a vita után leülünk és mindent megbeszélünk normálisan is. Nem könnyű, mert ilyenkor szembesülni kell a saját hülyeségünkkel. Ti is megtehetitek. Ha ilyet csináltok vesszetek össze aztán pár óra múlva mondjátok el: nekem ez fájt, és neked mi? Ha arra irányul a dolog, hogy egymást piszkáljátok akkor nem fog működni. Ha arra, hogy egymást megértsétek és jobbá tegyétek egyrészt a kapcsolatotokat másrészt pedig magatokat akkor egy idő után egyre könnyebben fog menni.
Kellemes együtt felnövést,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!