Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok Szerintetek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Szerintetek tényleg gáz ha nagyon illedelmes egy fiú?

Figyelt kérdés
pl:kinyitja nektek az ajtót,elöre enged,vinné a táskádat...
2010. febr. 13. 23:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálam alap, hogy kinyitom egy nő előtt az ajtót vagy előre engedem. Bár, pl ha étterembe mentek akkor úgy etikus, hogy te mész elől. A táskáját nem vinném, nem állj jól a női táska:D De ha cipekedik szívesen viszek kettővel több szatyrot. Egyébként nem csak barátnővel természetes a figyelmesség, hanem minden nővel szemben. F/21
2010. márc. 21. 02:43
 22/26 anonim ***** válasza:

Az egyik exem is nagyon illedelmes, kedves srác.

Mindig kinyitotta nekem az ajtót, ha volt nálam valami elvette és ő vitte stb. A táskámat is sokszor vitte.

Aztán egyszer másik táska volt nálam, egy olyan aminek az oldalán kiscicák vannak és gyémánttal van kirakva a nyakláncuk és a fejükön fejdísz van :D Ő pedig megszokásból fogta és hozta utánam. Én nem szeretek táskát vinni, mert idegesít... így nem is tűnt fel, hogy ő meg ott cipeli a cicás táskámat és úgy mentünk végig az egész városon :DDDDD

Egyébként nem gáz, ha illedelmes egy fiú hogy lenne már gáz! Jó, hogy vannak még a mai világban illedelmes férfiak is.

Ha amolyan igazi nő lennék minden álmom egy ilyen illedelmes pasi lenne, így lenne teljes a kapcsolatunk :))

Csak hát sajnos én utálom ha kinyitják nekem az ajtót megalázónak érzem és egyébként is irányításmániás vagyok szóval... Talán nem egy hozzám hasonló lánynál kellene próbálkoznod, mert lehet, hogy nem értékelne eléggé téged. Pedig lássuk be, megérdemled.

2010. márc. 21. 03:26
 23/26 anonim ***** válasza:

Szeretnék én ilyen pasit...:)

Higgyétek el vannak még normális csajok,csak sok csaj ri*ancá vált,mert a legtöbb 17/18/19 éves pasinak ez kell sajnos...

15/L

2010. márc. 21. 08:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem gáz. Az énpárom is ilyen. Kinyitja az ajtót, előreenged (kivéve étterem). A női táskát azt azért nem viszi, érdekessen állna a kezében:) de, azt nem engedi, hogy cipekedjek. Szerintem az a gáz ha egy lány ezt gáznak tartja. Vannak még értelmes lányok csak őket nehezebb megtalálni, mert kissé visszahúzódóak. Nem mindenki ribanc, csak ők vannak mindig a középpontban.
2010. márc. 21. 10:22
 25/26 anonim válasza:
Szerintem se gáz. És aki azt mondja, hogy papucs akkor az csak irigykedik!! :)
2010. márc. 21. 11:24
 26/26 anonim válasza:

Tudod, mi a gáz? Ha nem udvarias a fiú.

Akinek udvariatlan barátja van, azért nevezi "gáznak" ezeket a szokásokat, mert irigykedik.

2010. márc. 21. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!