Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok Szerintetek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Szerintetek tényleg gáz ha nagyon illedelmes egy fiú?

Figyelt kérdés
pl:kinyitja nektek az ajtót,elöre enged,vinné a táskádat...
2010. febr. 13. 23:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

persze lőjünk bele a dunába minden illedelmes srácot, mert aztán majd boldogan élvezzük a tapló paraszt b*unkok társaságát

tényleg ennyire elvetemülten hülyék manapság az emberek vagy a fiatalok????

2010. febr. 14. 02:16
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Papucs: akit irányítani lehet, mert nincs benne önállóság, és alárendeli magát a párjának.

Nálunk párom rám adja a kabátot, előre enged (kivéve kocsma, meg a szokásos), kinyitja nekem az ajtót, hozza a holmim, ha olyan van (kis női táskát nem, azért én is elbírom :) ), nekem szed először ebédnél, stb. Vannak apróságok is, de az már csak max figyelmesség, mint udvariasság. Nem gáz, sőt. A tiszteletnek meg kell lennie, persze oda-vissza.

(osztálytársam is előre enged, és vele nem is járok, hála vannak még normális férfiak)

2010. febr. 14. 07:49
 13/26 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagyok lány, de van tapasztalatom: gáz. Tény: minél jobban tojsz rájuk, annál jobban jönnek utánad és fordítva. Csak itt jönnek közbe az érzelmek, ha szerelmes vagy nem tudod megállni, hogy ne kényeztesd (legalább is én), aztán meg jön a csalódás...23/F
2010. febr. 14. 10:38
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 30 éves korig papucsságnak veszi ezt a sok idióta, utána rájönnek hogy mekkora hülyék voltak akik csak a fejüket játszották.
2010. febr. 14. 12:06
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
azér a táskámat ne vigye. az már gáz. De azért ajtó kinyitás és előreengedés elvárjató. ;)
2010. márc. 15. 22:15
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért de ilyent kérdezel?, bezzeg ha kihasznál 1 pasi titeket (akinek nem inge ne vegye magára :D) akkor meg jöttök itt hogy minden pasi bunkó így meg úgy, de ha nem bunkó hanem udvarias akkor meg az a gáz.....

20/F

2010. márc. 20. 23:35
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, örülj h még létezik ilyen :) 21/F
2010. márc. 20. 23:38
 18/26 anonim ***** válasza:
23:35-ös kollega nagy igazságot mondott. Nem egyszerű veletek, nőkkel.
2010. márc. 21. 01:20
 19/26 anonim válasza:
Nem gáz bár szerintem sajnos mai felfogás szerint gáz de engem azért szoktak csúfolni mert túl illedelmes vagyok. Találni fogsz olyan csajt aki tud majd téged szeretni is nemcsak azt akarja hogy ribancnak nézd.
2010. márc. 21. 01:26
 20/26 anonim válasza:
Előző F.
2010. márc. 21. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!