Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Szerintetek tényleg gáz ha nagyon illedelmes egy fiú?
persze lőjünk bele a dunába minden illedelmes srácot, mert aztán majd boldogan élvezzük a tapló paraszt b*unkok társaságát
tényleg ennyire elvetemülten hülyék manapság az emberek vagy a fiatalok????
Papucs: akit irányítani lehet, mert nincs benne önállóság, és alárendeli magát a párjának.
Nálunk párom rám adja a kabátot, előre enged (kivéve kocsma, meg a szokásos), kinyitja nekem az ajtót, hozza a holmim, ha olyan van (kis női táskát nem, azért én is elbírom :) ), nekem szed először ebédnél, stb. Vannak apróságok is, de az már csak max figyelmesség, mint udvariasság. Nem gáz, sőt. A tiszteletnek meg kell lennie, persze oda-vissza.
(osztálytársam is előre enged, és vele nem is járok, hála vannak még normális férfiak)
Most nem azért de ilyent kérdezel?, bezzeg ha kihasznál 1 pasi titeket (akinek nem inge ne vegye magára :D) akkor meg jöttök itt hogy minden pasi bunkó így meg úgy, de ha nem bunkó hanem udvarias akkor meg az a gáz.....
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!