Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok:$ Hogy mondhatnám meg?
Figyelt kérdés
Még nem volt egy komoly kapcsolatom se, mert egyiket se szerettem igazán. Most nagyon tetszik egy srác akivel simán eltudnám képzelni magam a későbiekben is, de tudom hogy neki még egy barátnője se volt, gondolom ezért ilyen félénk. Szerintem én is tetszek neki, de hogy adhatnám finoman a tudtára, hogy szeretem?2010. febr. 13. 20:55
21/22 anonim válasza:
kérd el az msnjét és ott beszélj vele
22/22 anonim válasza:
Sehogy. A mai világban az emberek megijednek az ilyesfajta érzelmektől, így nem célszerű úgy odaállítani, hogy "szeretlek".
Randi, randi,randi, aztán ha összejöttök és valóban érzed a harmóniát, akkor mond max, hogy szeretlek.
K.A. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!