Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok:$ Hogy mondhatnám meg?
Figyelt kérdés
Még nem volt egy komoly kapcsolatom se, mert egyiket se szerettem igazán. Most nagyon tetszik egy srác akivel simán eltudnám képzelni magam a későbiekben is, de tudom hogy neki még egy barátnője se volt, gondolom ezért ilyen félénk. Szerintem én is tetszek neki, de hogy adhatnám finoman a tudtára, hogy szeretem?2010. febr. 13. 20:55
2/22 anonim válasza:
mond be a suli rádioba ha egy suliba jártok h SZERETLEK XY! XD
3/22 anonim válasza:
korod?:D anélkül nehéz megmondani:/
4/22 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és télleg nem egyszerű, mert szerintem megijedne ha nyíltan megmondanám neki
2010. febr. 13. 21:03
5/22 Krisipoke válasza:
Miért kéne finoman a tudtára adni? Akkor szoktak egymás tudtára finoman adni valamit, ha negatív dologról van szó. Szerintem csak bátran menj oda hozzá, és mondd meg neki. Ha ő is így érez, akkor nminden sínen van, ha nem, akkor legalább az is kiderül. Fájdalmas lesz ugyan, de legalább tudni fogod, hogy mi a helyzet.
6/22 Krisipoke válasza:
Nyugi, nem ijedne meg. Ha te is tetszel neki, azonnal bele fog menni. Fiúból van.
7/22 A kérdező kommentje:
De úgy is ha nem volt barátnője? Most mentem abba a suliba, és az osztálytársam, nem akarok rárontani, ráadásul még 3évig osztálytársam lesz.
2010. febr. 13. 21:06
8/22 anonim válasza:
Hívd el moziba. Beszélgess vele. Simizd meg néha a hátát. Ha ettől sem gyűjt bátorságot, akkor homér.
9/22 Krisipoke válasza:
Nekem sem volt még barátnőm, és én is eléggé félénk vagyok, de semmiképp nem mondanék ellent, ha egy olyan lány vallana nekem szerelmet, aki nekem is minimum tetszik.
10/22 A kérdező kommentje:
Nem merném csak úgy elhívni moziba. Ő a fiú, nem a lányok dolga
2010. febr. 13. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!