Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok:$ Hogy mondhatnám meg?
Figyelt kérdés
Még nem volt egy komoly kapcsolatom se, mert egyiket se szerettem igazán. Most nagyon tetszik egy srác akivel simán eltudnám képzelni magam a későbiekben is, de tudom hogy neki még egy barátnője se volt, gondolom ezért ilyen félénk. Szerintem én is tetszek neki, de hogy adhatnám finoman a tudtára, hogy szeretem?2010. febr. 13. 20:55
11/22 A kérdező kommentje:
És mit válaszolnál pl akkor ha nem tetszene neked a csaj?( ha rosszul értelmezte volna a jeleket)
2010. febr. 13. 21:12
12/22 A kérdező kommentje:
*értelmeztem
2010. febr. 13. 21:13
13/22 Krisipoke válasza:
Hát nem tudom. Ha nem lenne senki, akibe szerelmes vagyok, és a lány is azért elfogadható "minőségű" lenne, akkor adnék neki egy esélyt.
Amúgymeg nem kell úgy elhívni moziba, hogy "szia, nem jönnél el velem moziba?", hanem úgy is lehet, hogy modnjuk többen elmentek, és elhívod őt is... és majd a moziban egymás mellé ültök. Így anynira nem is feltűnő a dolog.
14/22 anonim válasza:
"Nem merném csak úgy elhívni moziba. Ő a fiú, nem a lányok dolga"
Akarsz tőle valamit vagy sem? Ha igen, hát tenni kell érte, ez nemtől független.
15/22 A kérdező kommentje:
Mér és neki nem kéne vmit tenni? Sztem igenis bejövök neki, de ettől függetlenül csak suliba dumálunk, jó ott sokat( kb minden szünetben vele vagyok). Szval nemcsak az én dolgom lenne.
2010. febr. 13. 21:28
16/22 Krisipoke válasza:
Most mondtad hogy félénk. Nyilván ezért nem tesz semmit. Az egyikőtöknek kezdeményezni kéne. Miért ne lehetnél te az?
18/22 A kérdező kommentje:
most írtam neki egy smst, hogy megyünk e moziba, mert elvileg am is mennék hnap, és hogy akar e jönni, de azt írta h "bocsi, de télleg nemtok:S" most ez azt jelenti h nem is akart?
2010. febr. 13. 21:58
19/22 anonim válasza:
vagy csak tényleg nem ér rá
előfordul az h neki más terve volt már a holnapra
és sztem ha olyan sokat beszélgettek szünetekben akk kicsit közeledsz(közelebb ülsz, stb) az pozitívan hat a srácra 100%
18f
20/22 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg nem ér rá.. Attól függ, hogy mi miatt mondta azt, hogy nem tud menni, mert ha már volt programmja akkor oké, de ha nincs normális mentsége valószínű, hogy nem volt kedve moziba menni veled. Sztem majd a suliban kérdezd meg, hogy milyen volt a hétvégéje vagy ilyesmi(hogy elmondja mit csinált). Sok sikert nektek! 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!