Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, hogy nagyon gazdag vagyok? Ti haragudnátok a lányra ilyen helyzetben? Hogy mondjam meg az igazat?
Rengeteg pénzem van a bankban, egy része ingatlanba van fektetve, amit kiadok és van egy autóm is.
Elkezdtem találkozgatni egy régi ismerősömmel, akiért régen odavoltam. De azt nem tudja, hogy milyen az anyagi helyzetem... Azt tudta, hogy az apám tehetős és régen Ő adott annyi pénzt, amennyit akartam, de Vele az utóbbi időben nem igazán beszélek.
Így a srác azt hiszi, hogy egy átlag egyetemista életét élem, ami majdnem igaz. Csak nekem nem kell az árcédulákat nézni egyik boltban sem és nem albérletben, vagy kollégiumban lakom.
A helyzet az, hogy jó ismeretségeket kötök, a férfiak, akikkel együtt vagyok, általában elég gazdagok, ezért élhetek ilyen életszínvonalon.
Hívhatjuk ezt bárhogy, már nem érdekel.
Nem így szeretném leélni az életemet, egyetemre járok, több nyelven beszélek.
Hívhatjuk bárhogy, igen. Én például lotyónak.
Szóban sem állnék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!