Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom elhanyagol, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom elhanyagol, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Barátommal igazából még csak 2 hónapja vagyunk együtt, de szeretjük egymást. Sok dolga van tudom, de egyre kevesebbet foglalkozik velem.

Egy hétig külföldön volt, így nem is láttam. Mondta, hogy hiányzom neki meg minden, mégis visszajött és ma este már a haverjaival megy bulizni.

Annyira nem lakunk egymástól messze, 30km-re. Úgy beszéltük meg, hogy majd suli után találkozunk, mert viszont az egy városban van.

Beszéltem már vele arról, hogy úgy érzem, keveset vagyunk együtt, azt mondta, változni fog. De azóta is így van...

Nem szeretném elveszíteni.Tudom, hogy ő is szeret engem.

Mit tegyek?

18/L

2015. febr. 28. 11:36
 1/3 anonim válasza:

"azt mondta, változni fog. De azóta is így van... "

Ha igazán komolyan venné, már másképp lennének a dolgok.

Könnyű "leígérni a csillagokat az égről". Azt viszont elfelejti a többség, hogy meg is kéne valósítani...

Lehet arról is szó, hogy igazából igyekszik a változtatásra (hát, nem fogadnék rá az általad leírtakból), csak kevés ideje van, egyéb problémái vannak, stb.

2015. febr. 28. 11:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát,hogy ő nem szeret téged az is biztos. Ha 2 hónap után megunt téged,akkor ennek a kapcsolatnak nem sok jövője van.
2015. febr. 28. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
vegyél egy kutyát :D
2015. márc. 2. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!